Voorzieningen voor onze camping gasten.

Onze Kampeerplekken:

 • - Onze plekken zijn allemaal voorzien van een koud water voorziening en afvoer(riool) bij de kampeerplek. Tip: Neem een afvoerslang mee en je hoeft geen emmertje meer te loodsen
 • - Deze campingplaatsen hebben de beschikking over 230V/10Ampere stroom. CEE camping stekker aansluiting.
  Wilt u graag een plek zonder stroom? geen probleem, geef het aan bij u boeking. Tip: Wij hebben Camping stekker naar normale stekker verlopen te koop.
 • - Wij hebben plaatsen met zicht op speel toestellen voor de kinderen en op andere plekken geniet u van het uitzicht in de weilanden*.  Wat wij in het dialect : uitzicht op “Dekker” noemen ! *Op plek 32 heeft u geen uitzicht maar staat u het dichtste bij het sanitair.  Geef bij u boeking een voorkeursplek aan als u een specifieke plek wilt reserveren. We helpen u dan graag met u wens als dat mogelijk is .
 • - Onze Camping is auto vrij. Wij hebben een ruimte parkeerplaats. U kunt bij aankomst en vertrek natuurlijk even uw auto gebruiken bij het plaatsen van en het in of uitpakken bij de kampeerplek. Daarna dient u hem te parkeren op ons parkeerterrein.
 • - Het gehele terrein, ook de Camping is goed verlicht en geheel afgesloten met een hekwerk. Zodat de veiligheid overdag en s’nachts zoveel mogelijk gewaarborgd word. Bezoek is gezellig & welkom ! Maar bezoekers dienen zich voor de veiligheid wel altijd even te melden bij de ingang speelboerderij en het bezoekers tarief te voldoen voor de dag. Tip koop vooraf een kaartje en licht je dagbezoekers in.

Voorzieningen op en rond de camping:

 • - 1 grote gezamenlijke koelkast. In onze aparte ruimte staat een koelkast met 1 klein vriesvak voor koel elementen gratis ter beschikking.
 • - Magnetron. Altijd makkelijk voor baby voeding of om even snel wat eten op te warmen. Ook deze vind u in de speciale ruimte. U kunt hier GRATIS gebruik van maken
 • - Afval. Op het terrein vind u een afgesloten vuil container. Daar mag u het afval in afgesloten zakken deponeren. Glas en papier word natuurlijk apart ingezameld. Deze containers vind u ook op het terrein.
 • - Receptie.Receptie-taken gaan via de Camping whatsapp. U krijgt altijd z.s.m. antwoord. Het telnummer is: 0658864838 .

  Op het erf vind je een info hoekje met leuke spulletjes en folders! Deze deur is open, het is ongeveer schuin tegenover de kalfjesstal (met de fietsjes)
  - In de receptie vind u van alles. U mag er zelf lekker rond snuffelen.

 • Wij hebben voor u lekkere luchtige tijdschriften of leesboeken zoals romans GRATIS te leen . Ook vind u gezelschapsspelletjes zoals een puzzel welke u mag lenen.
 • - U kunt bij ons een lekker ijsje kopen of een vers eitje en informatie voorziening zoals folders, fietsroutes ed.:
 • - In onze receptie hebben wij mappen voor u samengesteld met alle informatie over onze camping. En de omgeving van Oirschot, wat gelegen is in het groene woud, we hebben de natuurgebieden voor u omschreven en de historische highlights van Oirschot.
  De leukste folders van dierentuinen, restaurants etc. hebben wij ook voor u verzameld.Er zijn ook wandel en fietskaarten bij ons in de receptie verkrijgbaar.
 • - Kinderen. Bij ons hebben kinderen tot elf jaar een streepje voor, we hebben verschillende speel attributen en activiteiten voor hun. Kijk bij de button activiteiten en kinderen voor meer informatie. Daar leest u over bijvoorbeeld onze speelschuur, en knutselruimte ! En het boer en boerinnen Diploma.
 • - Fiets verhuur. Wij hebben diverse dames en heren fietsen te huur. Ook aan buggy’s en kinderzitjes hebben wij gedacht. Wat helemaal leuk is om onze bakfiets te huren en er met het gezin op uit te gaan !
 • - Voetbal veldje. Aan het campingveld vind u een voetbalveldje met twee goals.
Houdoe en tot gauw!

Kampeervelden

Wij hebben twee soorten kampeervelden.
1 groot veld waar je rondom kunt kamperen met speeltoestellen, grote zandbak en twee trampolines.
1 uitzichtveld. Je kijkt dan uit over onze weilanden!

Lekker de kinderen zien spelen voor je caravan vind ik een dikke plus!