Openingstijden

Corona Covid 19 periode? U RESERVEERT AAN DE DEUR! Je kunt dus gewoon naar ons toe-rijden!

Open op:
woensdag en vrijdag vanaf 12:30 uur tot 18u
zaterdag en zondag vanaf 10u tot 19u

Schoolvakanties regio zuid= elke dag open v.a. 10u

Herfstvakantie elke dag open van 10uur

 

- heb je geen corona gerelateerde klachten? Dan ben je welkom!

Voor onze bezoek aan onze speelboerderij werken wij zo:

- TAFEL BUITEN: Je mag naar de Steenuil komen en ter plekke je gegevens invullen bij de entree, Dit is je reservering aan de deur. Je hoeft niet van te voren per mail/ telefonisch te reserveren. Dit mag natuurlijk wel. Bij een bezoek aan ons hou je aan alle aanwijzingen en regels ter plekke.

- TAFEL BINNEN Hiervoor is het i.v.m. capaciteit  op goed geluk of er plek is om binnen te zitten. Wil je dat zeker weten? Dan even mailen! minimaal 24uur van te voren een mail te sturen naar info@desteenuil.nl met aantal kids en volwassenen en in hoeveel huizen jullie wonen, Je krijgt dan van ons een bevestiging.
Bij de entree vul je gegevens in en hou je aan alle aanwijzingen en regels ter plekke.

Kinderen mogen overal spelen. Voor volwassenen is een zitplek verplicht. Natuurlijk mag je jouw kindje(s) helpen waar ze spelen!

Bestellingen eten en drinken? Horeca werkt bij ons met de QR code op je telefoon. Rij-vorming is niet toegestaan. Vuile vaat gooi je zelf weg of zet je in de afwasbak.

Dit is voor jullie veiligheid en voor ons team.

Wees welkom,neem je verantwoordelijkheid,

Blijf gezond

Lach veel want dat is heel gezond

Heb lief want het kan elke dag de laatste zijn

Geniet van en in de buitenlucht

Respecteer elkaars 1,5 meter

Bezoek ons zodat de Steenuil toekomst heeft! Wij zijn heel blij met jullie bezoek.


Op woensdag en vrijdag vanaf 12:30 uur tot 18:00 uur

Op zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur tot 19:00 uur


Onze entree prijzen 2020

Parkeren en Wifi en Baby's tot 1 jaar gratis!
Per kindje € 9,50

Per volwassenen Gratis

Per volwassenen vragen wij dit seizoen een vrijwillige eigen bijdrage van de entree. Dan helpt u ons en de dieren enorm in dit rare jaar! DANK!

Kortingkaart en abonnement:

KORTINGSKAARTEN:

10 x rittenkaart 50% KORTING op de entree prijs!
€ 47,50 per Kaart (€ 4,75 per kind per keer)
6 maanden geldig en Niet persoonsgebonden!

Persoonsgebonden Jaarkaart
EEN HEEL JAAR LANG ONBEPERKT SPELEN
€ 60,00 per kindje (met foto en adres, vier je hier je kinderfeestje? Dan ben je gratis als jaarkaarthouder

Houdoe en tot gauw!
Lekker met onze dieren knuffelen!
Elke dag de boer mee helpen!
rond 16:00/16:30
Een echte Boerderij beleving!!

Kom kennismaken met Roosje de koe!

Kom kennismaken met Roosje de koe of Tommy de pony. Even knuffelen met een konijntje. Lekker stoer een rondje crossen op de skelter. Toch liever rustig in de zandbak ? Ook dat kan bij ons op “De Steenuil”.

Kinderen tot 11 jaar hebben bij ons een streepje voor. U zult merken dat ze meer dan welkom zijn. Ze kunnen naar harte lust spelen in de hooihut, op de skelters, fietsjes of speeltuin. Wij hebben veel voorzieningen, speelattributen en activiteiten speciaal voor kinderen van de basisschool.
Heerlijk spelen in de buitenlucht, een frisse neus en de wind door het haar ! Sinds 2012 hebben wij een grote binnenspeeltuin met glijbanen, speelhoeken, zandbak, horeca en nog veel meer!

Een heleboel dieren op onze boerderij staan te trappelen om door jullie verzorgd te worden. Je kunt bijvoorbeeld de kalfjes voeren, eieren rapen of de dieren gewoon even knuffelen. Regelmatig worden er ook kalfjes geboren. Het is fantastisch zo'n geboorte eens mee te maken.
Een lekker ritje op de pony?. In de speeltuin, hooihut en zandbak is het reuze gezellig en er zijn genoeg fietsjes, skelters, steppen, en loopwagentjes ! allemaal voor jullie plezier !

Je kan samen met boer Wim of boer Willem helpen met het voeren en verzorgen van onze dieren. En als jij graag wilt kun je zelfs slagen voor het enige echte boer of boerinnen diploma ! Je krijgt een echt opdrachten boekje vol met leuke verhalen en opdrachten. Vraag erna!

Dierenvraag?
Vraag Boer
Wim