Kamperen op een echte speel boerderij!

Voor een aangename vakantie bent u bij ons aan het goede adres! Kamperen bij de boer word hier een echte belevenis voor jong en oud.

Wij kijken er naar uit om jullie dit seizoen weer te ontvangen voor een fijne vakantie bij ons!

Toe aan een aangename kampeervakantie op het Brabantse platteland ? Bij ons bent u op een plek waar de kinderen het naar de zin hebben en uzelf ook zult genieten van de boerderij, het prachtige landschap en de gastvrijheid van het mooie groene woud. Als campinggast heeft u ook gratis entree in onze binnenspeeltuin.

Heerlijk kamperen op het platteland en toch maar 10 minuutjes fietsen van de historische dorpskern van Oirschot. Ook wel monument in het groen genaamd. Wij zijn gelegen in een mooie omgeving met veel natuurschoon, Zie omgeving.

Kinderen tot 11 jaar hebben bij ons een streepje voor !
Ze zijn meer dan welkom en kunnen naar hartenlust spelen terwijl de ouders ontspannen genieten. Ons kampeerveld ligt ver weg van de openbare weg en alles is goed afgeschermd met hekken en een toegangspoort.

Wij zullen er alles aan doen om het u en uw kinderen naar de zin te maken, zodat uw gezin een onvergetelijke vakantie beleeft.
Op onze Camping is het mogelijk om aan diverse activiteiten deel te nemen. Dit is uiteraard vrijblijvend.
Het campingterrein is in 2008 vernieuwd. Sindsdien bieden we 40 ruime plekken (10mx10m) aan met vernieuwde voorzieningen. Water, afvoer en 10 ampère stroom is voor elke plek aanwezig,
Gasten op onze camping kunnen ook gratis gebruik maken van onze binnenspeeltuin.
Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring. Sinds 1994 zijn wij een VEKABO Camping ! Sinds oktober 2005 zijn we ook aangesloten bij Recron Nederland.

Als u op de buttons klikt rechts op de pagina vind u veel informatie over onze camping, prijzen en dergelijke, mochten er nog vragen zijn ?
Heeft u suggesties of wilt u reserveren ? dan kunt u gerust bellen of mailen !
Contact Tel: 0499-573004 e-mail info@desteenuil.nl

Graag tot ziens op "De Steenuil", u bent van harte welkom ! Familie van de Schoot.


U kunt de beschikbaarheid ook hier snel checken Klik hier.

Wij kijken er naar uit om jullie dit seizoen weer te ontvangen voor een fijne vakantie bij ons!Houdoe en tot gauw!

Onze Boerderij

Een heleboel dieren op onze boerderij staan te trappelen om door jullie verzorgd te worden. Je kunt bijvoorbeeld de kalfjes voeren, eieren rapen of de dieren gewoon even knuffelen. Regelmatig worden er ook kalfjes geboren. Het is fantastisch zo'n geboorte eens mee te maken. Je kan samen met boer Wim of boer Willem helpen met het voeren en verzorgen van onze dieren. En als jij graag wilt kun je zelfs slagen voor het enige echte boer of boerinnen diploma ! Je krijgt een echt opdrachten boekje vol met leuke verhalen en opdrachten. Vraag erna!
Maar na afloop van je vakantie zul je er zeker trots op zijn!

Houdoe en tot gauw!

Onze Wim

Zo hebt u de boerderij nog nooit beleefd! Kleinschalig, persoonlijk en van alles te doen!! Bij Doe-Boerderij “De Steenuil” het gezellige platteland en de Brabantse gastvrijheid. Het gras kriebelend tussen u tenen, de kinderen een rode blos oangen van het spelen. De geur van hooi en een verseitje aan het ontbijt! Kinderen ravotten in de speeltuin en ontdekken dat een koe als huisdier toch ook erg leuk is! Terwijl u zelf lekker kunt ontspannen.

Familie van de Schoot
Boer Wim, zoon Willem en dochter Hanne

Boer
Wim

Sjors de Pony

Naast koeien hebben wij nog een boel andere dieren. Onze pony's groot naar klein heten Sup, Sjors en Kaatje. Deze zijn er om te knuffelen en soms ook om op te rijden met bijv. een kinderfeestje of speeldag. Hanne heeft ook een grote Pony voor haarzelf die je op de boerderij vind, Sup. Hij is prachtig om te zien. Ook hebben wij een erg lieve ezel, Rosa!

Kom ze maar knuffelen...