Voor de week is begonnen hebben wij weer wat leuks verzonnen!

Haal je boer of boerinnen diploma* of slaag voor echt tractor rijbewijs*! Je kunt bij ons er lekker spelen in het hooi en troelen met alle boerderij dieren. Cowboy spelen, in de huifwagen of geschminkt als piraat ? Zodat je moe van al dat leuks je bed in gaat ! In het hoogseizoen zorgen wij elke week weer voor een leuk activiteiten programma. Wij doen ons best om voor ieder wat wils, wat leuks te organiseren.
Soms een huifkartocht, een leuke wandeling, knutselen, bingoavond, of het tractorrijbewijs! Van alles wat !
Een vaste activiteit is het voeren met Boer Wim en Boer Willem , één keer per dag ga je helpen op de boerderij.

Kom kennismaken met Roosje de koe of Tommy de pony. Even knuffelen met een konijntje. Lekker stoer een rondje crossen op de skelter. Toch liever rustig in de zandbak ? Ook dat kan bij ons op “De Steenuil”.

Kinderen tot 11 jaar hebben bij ons een streepje voor.  U zult merken dat ze meer dan welkom zijn. Ze kunnen naar harte lust spelen in de hooihut, op de skelters, fietsjes of speeltuin. Wij hebben veel voorzieningen, speelattributen en activiteiten speciaal voor kinderen van de basisschool.
Heerlijk spelen in de buitenlucht, een frisse neus en de wind door het haar ! Sinds 2012 hebben wij een grote binnenspeeltuin met glijbanen, speelhoeken, zandbak, horeca en nog veel meer!

Een heleboel dieren op onze boerderij staan te trappelen om door jullie verzorgd te worden. Je kunt bijvoorbeeld de kalfjes voeren, eieren rapen of de dieren gewoon even knuffelen. Regelmatig worden er ook kalfjes geboren. Het is fantastisch zo'n geboorte eens mee te maken.
Een lekker ritje op de pony?. In de speeltuin, hooihut en zandbak is het reuze gezellig en er zijn genoeg fietsjes, skelters, steppen, en loopwagentjes ! allemaal voor jullie plezier !

Je kan samen met boer Wim of boer Willem helpen met het voeren en verzorgen van onze dieren. En als jij graag wilt kun je zelfs slagen voor het enige echte boer of boerinnen diploma ! Je krijgt een echt opdrachten boekje vol met leuke verhalen en opdrachten. Vraag erna!
Maar na afloop van je vakantie zul je er zeker trots op zijn!

Onze binnen en buitenspeeltuin zit ook bij de camping inbegrepen. Voor onze binnenspeeltuin gelden openingstijden.

Houdoe en tot gauw!