KINDERFEEST! Een onvergetelijke dag!

Een kinderfeest is een belangrijke gebeurtenis in het leven van onze kinderen, als ouder/verzorger wil je dat graag heel goed organiseren. Dat begrijpen we. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het "kinderfeesten" en zorgen er dan ook zeker voor kinderen van 4 tot 9 jaar een onvergetelijke feestdag vol met avonturen te beleven!

Boeken je kinderfeestje hier  (daar check ook de beschikbaarheid)

Onze kinderfeest arrangementen:

Vrijspeelfeestje basis €9,50 per kindje Een gezellige versierde tafel voor alle feestneuzen en een gezellige schaal met snoep en chips om gedurende de dag te delen. Een kado'tje voor de jarige en een kleurplaat voor alle kindjes. Heerlijk vrij spelen in onze binnenspeeltuin, rauzen op de boerderij en de buitenspeeltuinen. . Klik hier voor de inhoud

Pony of Boer(innen)  Thema Feest €17,50!  Een hele bijzondere activiteit met luxe privé begeleiding van één van onze ervaren teamleden gedurende de activiteit. Keuze uit oa. Boerenknechtdiploma of ponytijd! Natuurlijk met een persoonlijk aandenken op naam voor thuis!  Klik hier voor de inhoud.

Pannenkoek kinderfeest €17,95 winter 2023: Vinden jullie het leuk om zelf jullie eten te kokkerellen boven een vuurtje buiten? Dat kan met dit feestje. Wij hebben leuke koekenpannen met een XL steel. Je mag boven het vuurtje je pannenkoek bakken en als deze klaar is, rijkelijk versieren met lekkers. Voor de wat grotere kindjes ( >6jr) Klik hier voor de inhoud.

LOS BEZOEK:
Liever geen all-inn arrangement? Natuurlijk kunt u ook losse tickets boeken om ons te bezoeken zónder kinderfeest arrangement. Een 10 rittenkaart is dan wellicht een goede optie voor u! Het eventuele eten of drinken kunnen jullie dan los bestellen op de dag zelf naar behoefte. Eigen eet en drinkwaren zijn, op ons hele terrein, NIET toegestaan.
Ook eigen taart is niet toegestaan,
reserveer hier je losse entree kaartjes of je tien ritten kortingskaart.


Bij ons staat beleving, aandacht en persoonlijkheid voorop. Het is overzichtelijk en ontspannen om ons met een groep kinderen te bezoeken.
Een kinderfeestje is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd tussen 4 en 10 jaar. Wij zijn een échte boerderij en een Puur Aarden(n) belevingspark. Er is volop te spelen en te beleven. Zorg dat kinderen zich kleden op het seizoen. Slippers zijn niet wenselijk op een boerderij. Bij hoge temperaturen mag je zwemkleding meenemen voor waterpret! (boven 25 graden) Bij winterse dagen je warme kleding niet vergeten en dikke sokken in je laarzen!
Wij hebben voor wel wat wils! En inmiddels meer dan 25 jaar ervaring met het vieren van kinderfeestjes. Wij zijn er écht voor u en uw kinderen.

Reserveren gaat altijd via deze website.
Natuurlijk kunt u ons bellen of mailen voor advies, informatie of vragen. We zijn er voor jullie!


Het feestje helemaal compleet maken met eten, cake versieren, onbeperkt ranja? Klik bij de inhoud pagina's onderin. 
We helpen je graag als je vol met vragen zit. Mail even naar info@desteenuil.nl , wij nemen dan zo spoedig contact op.

Wil je liever een belafspraak? mail dan ook even! Dan plannen we tijdstip waarop we écht de tijd hebben om u te adviseren en te helpen

Houdoe en tot gauw!