Kom jij ook kennis maken met onze boerderijdieren ?

Kroelen met onze kalfjes, een ponyfeestje of spelen in het hooi. Roosje het kalfje of Sjors de pony, ze vinden het allemaal fijn dat jij er bent. Vind je het stoer om je tractorrijbewijs te halen? Of zou je het helemaal te gek vinden als jij kunt pony's verzorgen en ponyrijden?
Je kunt ook je boer of boerinnenknechtjes diploma behalen met je vrienden en vriendinnen. Je zegt het maar!
We weten zeker dat jij een fijne verjaardag zult hebben op onze boerderij!
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Onder de foto's leest u verder en vind u onze opties :)

Speel en Thema kinderfeest flyer, klik hier

Klik hier om een kinderfeestje aan te vragen!

Sint kinderfeestje aanbieding:
Het is ook leuk om een kinderfeestje te vieren met pepernootjes bakken! Dat kan op 20-22-24-27 november al voor € 10,00 per kindje inclusief eten! Pepernootbak kinderfeestjes: € 10,00 per kindje, minimaal 8 kindjes inclusief gezellige tafel, onbeperkt ranja, een grote schaal chipjes en snoepjes, tafelfrietjes met frikadelletjes en sausjes, kleurplaatje voor elk kind en een kado'tje voor de jarige. Alleen op de datums waarop de pepernootjes gebakken worden. Niet geldig in combinatie met andere acties. Ander eten of andere opties tegen meerprijs bij te boeken.


Houdoe en tot gauw!
Speelfeestje, lekker spelen en incl eten!
Twee soorten
ThemaFeest:Pony, Tractor of Dieren voeren
Elke dag kun je de voer mee helpen!

Kinderfeestjes: Wat fijn dat u interesse heeft om het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter bij ons te vieren.

 Wij staan garant voor een energieke dag, waarbij de kinderen actief en veilig buiten en binnen kunnen spelen op onze boerderij. Kinderen kunnen hun fantasie kwijt en de boerderij-dieren beleven.
Lekker een frisse neus halen in de buitenlucht. Wij hebben 14 jaar ervaring met het organiseren van kinderfeestjes! Het word daarom zeker een succes !
Een kinderfeestje bestaat bij ons uit een vast programma.
Je kunt kiezen uit een vrij boerderij feestjes arrangement (de kinderen gaan dan vrij spelen en vrij de boerderij met u beleven)
Of een boerderij themafeestje (U kiest dan 1 van de drie boerderij thema's, boerenknecht, pony-rijden of tractorrijbewijs)
Alle feestjes zijn op afspraak het hele jaar mogelijk! Slecht weer bestaat niet, de verkeerde kleding wel ;)


Heeft u andere vragen of suggesties ? Deze horen wij graag ! info@desteenuil.nl tel: 0499-577702 (Tijdens openingstijden)
*Reserveren kan enkel via de mail om overboekingen en fouten te voorkomen.

Houdoe en tot gauw!