KINDERFEEST! Een onvergetelijke dag!

Dank je wel dat jullie aan ons denken om het kinderfeestje van uw zoon of dochter bij ons te vieren!  Een kinderfeest is een belangrijke gebeurtenis in het leven van onze kinderen, als ouder/verzorger wil je dat graag heel goed organiseren. Dat begrijpen we. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het "kinderfeesten" en zorgen er dan ook zeker voor kinderen van 4 tot 9 jaar  een onvergetelijke feestdag beleven!


VRIJSPEELFEESTJE: €10,50 per kindje  inclusief onbeperkt ranja. Een gezellige versierde tafel voor alle feestneuzen en een gezellige schaal met snoep en chips om gedurende de dag te delen. Een kado'tje voor de jarige en een kleurplaat voor alle kindjes. Heerlijk vrij spelen in onze binnenspeeltuin, rauzen op de boerderij en de buitenspeeltuinen. Natuurlijk mag je in de stallen de dieren zelf beleven en spelen op ons hele terrein. Jullie gaan je zeker niet vervelen! Dit arrangement is inclusief onbeperkt ranja.
Elke dag is er voeren met de boer *(tijdstip weten we op de dag zelf) hieraan mogen alle bezoekers op die dag mee doen, jullie kinderen dus ook!
Natuurlijk kun je ook blijven eten. Dit boek je apart bij. Je kunt het feestje ook uitbreiden met feestelijke extra's, deze vinden jullie bij de inhoud pagina. 
€10,50 per kindje
Klik hier voor de inhoud en om te reserveren.
 

BOERBIJZONDER FEESTJE: €15,95 per kindje incl heel veel lekkers en leuks. Een hele bijzondere activiteit met luxe privé begeleiding van één van onze ervaren teamleden gedurende de activiteit. Keuze uit oa. Boerenknechtdiploma, tractorrijden of ponytijd! Natuurlijk met een persoonlijk aandenken op naam voor thuis! (Thema's wisselen per seizoen en aanbod, kijk bij inhoud welke thema's er zijn op dit moment) Een gezellige versierde tafel voor alle feestneuzen en een sfeervolle boeren picknickmand met lekkers om gedurende de dag te delen.Een kado'tje voor de jarige en een kleurplaat voor alle kindjes. Heerlijk vrij spelen in onze binnenspeeltuin, rauzen op de boerderij en de buitenspeeltuinen. Natuurlijk mag je in de stallen de dieren zelf beleven en spelen in de hooi-hut. Dit arrangement is inclusief onbeperkt ranja en kun je eventueel uitbreiden met een kindermenu. Elke dag is er voeren met de boer *(tijdstip weten we op de dag zelf) hieraan mogen alle bezoekers op die dag mee doen, jullie kinderen dus ook!
Natuurlijk kun je ook blijven eten. Dit boek je apart bij. Je kunt het feestje ook nog uitbreiden met feestelijke extra's, deze vinden jullie bij de inhoud pagina. €15,95 per kindje
Klik hier voor de inhoud
.

LOS BEZOEK:
Liever geen all-inn arrangement? Natuurlijk kunt u ook  losse tickets boeken om ons te bezoeken zónder kinderfeest arrangement. Een 10 rittenkaart is dan wellicht een goede optie voor u! Het eventuele eten of drinken kunnen jullie dan los bestellen op de dag zelf naar behoefte. Eigen eet en drinkwaren zijn, op ons hele terrein,  NIET toegestaan.
Ook eigen taart is niet toegestaan, 
reserveer hier je losse entree kaartjes of je tien ritten kortingskaart.


Bij ons staat beleving, aandacht en persoonlijkheid voorop. Het is overzichtelijk en ontspannen om ons met een groep kinderen te bezoeken.
Een kinderfeestje is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd tussen 4 en 10 jaar. Wij zijn een échte boerderij en een Puur Aarden(n) belevingspark. Er is volop te spelen en te beleven. Zorg dat kinderen zich kleden op het seizoen. Slippers zijn niet wenselijk op een boerderij. Bij hoge temperaturen mag je zwemkleding meenemen voor waterpret! (boven 25 graden) Bij winterse dagen je warme kleding niet vergeten en dikke sokken in je laarzen! 
Wij hebben voor wel wat wils! En inmiddels meer dan 25 jaar ervaring met het vieren van kinderfeestjes. Wij zijn er écht voor u en uw kinderen.

Reserveren gaat altijd via deze website.
Natuurlijk kunt u ons bellen of mailen voor advies, informatie of vragen. We zijn er voor jullie!


Even niet beschikbaar: Pannenkoek kinderfeest: Vinden jullie het leuk om zelf jullie eten te kokkerellen boven een vuurtje buiten? Dat kan met dit feestje. Wij hebben leuke koekenpannen met een XL steel. Je mag boven het vuurtje je pannenkoek bakken en als deze klaar is, rijkelijk versieren met lekkers. ( Dit is i.v.m. veiligheid alleen mogelijk vanaf 6 jaar en van u als ouder wordt ook veilige begeleiding verwacht) Een gezellige versierde tafel voor alle feestneuzen en een sfeervolle boeren picknickmand met lekkers om gedurende de dag te delen.Een kado'tje voor de jarige en een kleurplaat voor alle kindjes. Heerlijk vrij spelen in onze binnenspeeltuin, rauzen op de boerderij en de buitenspeeltuinen. Natuurlijk mag je in de stallen de dieren zelf beleven en spelen in de hooi-hut. Dit arrangement is inclusief onbeperkt ranja en de eigen gebakte pannenkoek , incl versiersels.
Elke dag is er voeren met de boer *(tijdstip weten we op de dag zelf) hieraan mogen alle bezoekers op die dag mee doen, jullie kinderen dus ook!
Klik hier voor de inhoud.

Kinderfeestjes: Wat fijn dat u interesse heeft om het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter bij ons te vieren.

Dit bovenstaande staat garant voor een écht Compleet feestje met veel plezier! Wil je toch nog wat extra's? Dan kun je de onderstaande extra's bijboeken op de site:

-Privé tijd in de hooi-hut om de cadeautjes te verstoppen (je krijgt op de dag zelf het tijdstip dat de hut voor jullie gereserveerd is, jullie doen dit samen met de kinderen, i.v.m. de corona maatregelen is er geen begeleiding van ons bij, wij geven u wel tips hoe je dit kunt doen samen!)
€ 35,00
-Geweldige slagroomtaart met een foto van jouw met je superheld of favoriet thema keuze en natuurlijk een kaarsje om te blazen!
€ 49,00 (let op, minimaal 2 weken vooraf reserveren)
-Verrassing-tas voor thuis € 7,95 Super mooie groene Steenuil tas (Soms vervangend artikel als de tas niet op tijd geleverd is oid) , met daarin zakje chips, zakje snoep, leuke verrassing
-Vrije snackkeuze óf poffertjes per kindje € 0.95 (klik aan voor hoeveel personen u dit wilt, de keuze maakt u op de dag zelf)
-Onbeperkt Suikervrije Ranja € 10,00 (gewone ranja is al inclusief)
-kinderen met allergieën : aangepast eten melkvrij of lactose vrij € 5,00 per kindje extra (aantallen aanklikken)
- Mand fruit: appels, bananen en druifjes € 12,50
- voor elk kindje het Steenuil wensen werk boek "Dagna en de Oude Eik" € 12,50 per kindje
- Een echte privé feest caravan! Zo heb je jullie privé binnen ruimte om het feestje te vieren, hier kun je in genieten en de kids spelen en aan alles meedoen! Jullie hebben een veilig plekje , overdekt voor jullie alleen!
De caravan staat op de camping en is feestelijk versierd! Vol=Vol
€ 95,00 per feestje, je huurt de caravan voor 4 uurtjes , of van 10uur tot 14uur of van 14uur tot 18uur
Let op, dit is exclusief entree, deze kaartjes moet je apart bestellen!
(deze kun je boeken op woensdag , vrijdag in combinatie met het kinderfeest arrangement of op zaterdag of zondag met losse entree!)

Dit alles kun je als “extra” bijboeken in de webshop!

Hoe boek je een feestje in deze tijd?

1- Klik op deze link

Wij snappen dat je vol vragen zit in deze tijd, over je bezoek

We helpen je graag. Mail even naar info@desteenuil.nl , wij nemen dan zo spoedig contact op.

Wil je liever een belafspraak? mail dan ook even! Dan plannen we tijdstip waarop we écht de tijd hebben om u te adviseren en te helpen

Houdoe en tot gauw!