KINDERFEEST! Een onvergetelijke dag!

Kinderfeestjes: Wat fijn dat u interesse heeft om het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter bij ons te vieren. Dat kan op verschillende manieren.


SPEELFEESTJE: Vrij spelen, incl eten en drinken en toegang op ons gehele Boerderij-park, binnen buiten en bij de dieren.
Klik hier voor de inhoud. 

KNECHTFEESTJE: Het bovenstaande met daarbij een extra boerderij activiteit zoals boerenknecht óf ponytijd.
Klik hier voor de inhoud. (alleen te boeken op vrijdag en zaterdag, niet in de schoolvakanties of op andere dagen)

LOS BEZOEK: Natuurlijk kunt u ook bij tickets kopen losse tickets boeken om ons te bezoeken zónder kinderfeest arrangement.

Een Kinderfeestje is zo’n belangrijke mijlpaal in het leven van u zoon of dochter!

In deze tijd hebben wij speciale dagen waarop je terecht kunt om een fijne , COVID veilige, middag met de kinderen te beleven samen.
Natuurlijk zit hierbij een speciale boerderij activiteit!

Bij ons staat beleving, aandacht en persoonlijkheid voorop. Het is overzichtelijk en ontspannen om ons met een groep kinderen te bezoeken.
Een kinderfeestje is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd tussen 4 en 10 jaar. Wij zijn een échte boerderij en een Puur Aarden(n) belevingspark. Er is volop te spelen en te beleven.
Voor ieder is er wel wat wils! We hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met het vieren van kinderfeestjes. Wij zijn er écht voor u en uw kinderen.

Kinderfeestjes: Wat fijn dat u interesse heeft om het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter bij ons te vieren.

Dit bovenstaande staat garant voor een écht Compleet feestje met veel plezier! Wil je toch nog wat extra's? Dan kun je de onderstaande extra's bijboeken op de site:

-Privé tijd in de hooi-hut om de cadeautjes te verstoppen (je krijgt op de dag zelf het tijdstip dat de hut voor jullie gereserveerd is, jullie doen dit samen met de kinderen, i.v.m. de corona maatregelen is er geen begeleiding van ons bij, wij geven u wel tips hoe je dit kunt doen samen!)
€ 35,00
-Geweldige slagroomtaart met een foto van jouw met je superheld of favoriet thema keuze en natuurlijk een kaarsje om te blazen!
€ 49,00 (let op, minimaal 2 weken vooraf reserveren)
-Verrassing-tas voor thuis € 7,95 Super mooie groene Steenuil tas (Soms vervangend artikel als de tas niet op tijd geleverd is oid) , met daarin zakje chips, zakje snoep, leuke verrassing
-Vrije snackkeuze óf poffertjes per kindje € 0.95 (klik aan voor hoeveel personen u dit wilt, de keuze maakt u op de dag zelf)
-Onbeperkt Suikervrije Ranja € 10,00 (gewone ranja is al inclusief)
-kinderen met allergieën : aangepast eten melkvrij of lactose vrij € 5,00 per kindje extra (aantallen aanklikken)
- Mand fruit: appels, bananen en druifjes € 12,50
- voor elk kindje het Steenuil wensen werk boek "Dagna en de Oude Eik" € 12,50 per kindje
- Een echte privé feest caravan! Zo heb je jullie privé binnen ruimte om het feestje te vieren, hier kun je in genieten en de kids spelen en aan alles meedoen! Jullie hebben een veilig plekje , overdekt voor jullie alleen!
De caravan staat op de camping en is feestelijk versierd! Vol=Vol
€ 95,00 per feestje, je huurt de caravan voor 4 uurtjes , of van 10uur tot 14uur of van 14uur tot 18uur
Let op, dit is exclusief entree, deze kaartjes moet je apart bestellen!
(deze kun je boeken op woensdag , vrijdag in combinatie met het kinderfeest arrangement of op zaterdag of zondag met losse entree!)

Dit alles kun je als “extra” bijboeken in de webshop!

Hoe boek je een feestje in deze tijd?

1- Klik op deze link

Wij snappen dat je vol vragen zit in deze tijd, over je bezoek

We helpen je graag. Mail even naar info@desteenuil.nl , wij nemen dan zo spoedig contact op.

Wil je liever een belafspraak? mail dan ook even! Dan plannen we tijdstip waarop we écht de tijd hebben om u te adviseren en te helpen

Houdoe en tot gauw!