Boerderijpark De Steenuil Wat is er allemaal te beleven en te doen bij jullie?

Klik hier en je kunt via google streetview over ons bedrijf lopen.


Op deze foto carrousel hieronder vindt u de foto's van al onze attracties:

Activiteiten:
Elke dag zijn er verschillende leuke activiteiten op ons boerderijpark welke gratis zijn voor al onze dagbezoekers. Veelal met educatieve elementen Voeren met de boer ong. rond de klok van 16/17uur(exacte tijd vind u bij binnenkomst), in het weekend na de lunch wisselende activiteiten zoals: Ponyritjes/verzorgen, knutselen, marshmallows maken, boeren bioscoop, huifkartochtjes en meer!

Boerderijpark Binnenspeeltuinen met:
Dreumes speelhoek, blokkenhoek, mini tractorhoek, binnen zandbak, poppenkast, bandenglijbaan, draaiglijbaan, kleurtafel, winkelwagentjes, zit wagentjes, speelhuisjes, Hooibergen, spelletjesruimte etc.

Boerderijpark Buitenspeeltuinen:
Skelterbaan, zandbakken, glijbaan, schommels, speeltoestel, speelboot, speel pipowagen, speelcaravan, modderspeelveld, hutten bouwveld, puuraarde(n) belevenis tuin, educatie moestuin, Dagna Sprookjes wandeling

Boerderij stallen en ons boerenerf:
2 grote hooibergen met tunnels, boerderij educatie route, fietsen / trap tractors om lekker op het boeren erf te rijden, kleine hooiberg en boerderij educatie!

Dierenweides:
Boerderij educatie, borstels voor de dieren en een speel huifkar/tractor.

Boerderij dieren:
Al onze boerderij dieren kun je lekker knuffelen. Al onze stallen en dierenweides zijn toegankelijk, veilig en open.
Elke dag is onze mega educatieve Voeren met de Boer Activiteit.

Steenuil verhaal van Dagna en de oude eik:
Steenuil wensverhaal met een mooie wandeling door de weilanden.Vergeet bij een bezoek het grote Steenuil verhaal niet te lezen op de grote voorleesboeken! Dat is echt erg mooi, geschreven en getekend door Hanne! Je kunt dan uit de wenskist een speciaal steentje pakken om naar de grote wijze eik te brengen. De Steenuil eik heeft al heel veel wensjes uit laten komen! Vast ook die van jouw.

Ieder seizoen wat anders:
Kerststal en kerstavond met het kerstverhaal in het hooi, ons maisdoolhof, moestuinproject en meer. Elk seizoen is er iets nieuws te beleven!


Schoolvakanties:
Elke schoolvakantie is feest bij ons op de speelboerderij! Er zijn dan extra activiteiten en thema dagen. Kijk rond de vakanties daarvoor op onze facebook pagina en deze website!

Houdoe en tot gauw!