Een unieke boerderij beleving, het hele jaar rond, binnen en buiten speeltuin . Overzichtelijk - Veilig - Natuur - Puur - Educatief - Gezelligheid

Wij zijn weer open! Ook voor een kinderfeestje!

Hoe kunt u ons bezoeken tijdens de Corona Covid 19 periode?

- heb je geen corona gerelateerde klachten? Dan ben je welkom!

Voor onze bezoek aan onze speelboerderij werken wij zo:

- TAFEL BUITEN: Je mag naar de Steenuil komen en ter plekke je gegevens invullen bij de entree, Dit is je reservering aan de deur. Je hoeft niet van te voren per mail/ telefonisch te reserveren. Dit mag natuurlijk wel. Bij een bezoek aan ons hou je aan alle aanwijzingen en regels ter plekke.

- TAFEL BINNEN Hiervoor dien je van te voren te reserveren. Dit kan door 24uur van te voren een mail te sturen naar info@desteenuil.nl ,Je krijgt dan van ons een bevestiging. Bij de entree vul je gegevens in en hou je aan alle aanwijzingen en regels ter plekke.

Kinderen mogen overal spelen. Voor volwassenen is een zitplek verplicht. Houd je eigen aan onze huisregels en aanwijzingen.

Bestellingen eten en drinken? Horeca werkt bij ons met de QR code op je telefoon. Rij-vorming is niet toegestaan. Vuile vaat gooi je zelf weg of zet je in de afwasbak.

Ons youtube kanaal!

Wat kun je allemaal bij ons doen?

Wij zijn een speelboerderij en nog een échte boerderij. Je kunt bij ons dus super spelen, binnen en buiten.
Maar daarnaast ook de boerderij beleven en lekker met de dieren knuffelen en voeren met boer Wim of boer Willem! We hebben een nieuwe binnenspeeltuin met een grote banden glijbaan en buisglijbaan. Er is binnen ook een zandbak en bouwhoek en veel meer. Buiten kun je spelen in het hooi en in de strohut, met de skelters, fietsjes, luchtkussen, trampolines, speelhuisjes, speeltoestellen. Maar ook voetballen op het sportveldje. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Buiten kun je ook de boerderij beleven. En dat is een feest! Onze dieren vinden het heerlijk als er bezoek is! De kalfjes op het stro en de grote koeien in de stal. De geitjes staan te trappelen om geaaid te worden. En misschien heb jij wel een verhaaltje te vertellen aan de konijnen terwijl je ze lekker knuffelt?
Spelen in de hooischuur, fietsen, racen op de skelterbaan of traptractor rijden op het erf. Heb je nog energie over? Dan kun je ook nog meedoen met onze dag-activiteiten. Elke dag hebben we minimaal één activiteit zoals voeren met de boer, een ponyritje, knutselen, tractorrijden, bingo, boerenspelletjes........... welke activiteit er is vind je op de dag zelf bij de entree op het bord.
In de agenda op de site vind je de aparte activiteiten zoals op feestdagen of onze eigen Leuke Dingen Dagen.
(Midden van de Zomervakantie is ook ons Maisdoolhof geopend).

Lekker eten en drinken maakt de Brabantse boerderij beleving compleet!
Wilt u een tafeltje reserveren? Hoeft niet mag wel. Gezellig! Dat kan klik hier.

Heeft u nog vragen? Dan weet u ons te vinden.

Bij ons kun je trouwens ook terecht voor Schoolreisjes of groepsuitjes!


Houdoe en tot gauw!

Steenuil wensverhaal met een mooie wandeling door de weilanden.

Vergeet bij een bezoek het grote Steenuil verhaal niet te lezen op de grote voorleesboeken! Dat is echt erg mooi, geschreven en getekend door Hanne van de Schoot! Je kunt dan uit de wenskist een speciaal steentje pakken om naar de grote wijze eik te brengen. De Steenuil eik heeft al heel veel wensjes uit laten komen! Vast ook die van jouw.

Dagna en de wijze eik komen elkaar tegen!