Boerderij De Steenuil. Een unieke boerderij beleving, het hele jaar rond, binnen en buiten speeltuin . Overzichtelijk - Veilig - Natuur - Puur - Educatief - Gezelligheid

In de mei vakantie is ons terras en boerderij buiten eindelijk weer open! Kaartjes koop je online. Alleen met een geldig kaartje kun je ons bezoeken.

Terras is open van 12:00 tot 16:00u  en 16:00 tot 18:00
De Binnenspeeltuin is nog gesloten.


Voor jou maken wij nu leuke videos, verhalen en weetjes. Volg ons op Youtube, Facebook en Instagram voor leuke videos en verhalen tijdens deze tijd.


Wat kun je allemaal bij ons doen?

Wij zijn een speelboerderij en nog een échte boerderij. Je kunt bij ons dus super spelen, binnen en buiten.
Maar daarnaast ook de boerderij beleven en lekker met de dieren knuffelen en voeren met boer Wim of boer Willem! We hebben een nieuwe binnenspeeltuin met een grote banden glijbaan en buisglijbaan. Er is binnen ook een zandbak en bouwhoek en veel meer. Buiten kun je spelen in het hooi en in de strohut, met de skelters, fietsjes, luchtkussen, trampolines, speelhuisjes, speeltoestellen. Maar ook voetballen op het sportveldje. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Buiten kun je ook de boerderij beleven. En dat is een feest! Onze dieren vinden het heerlijk als er bezoek is! De kalfjes op het stro en de grote koeien in de stal. De geitjes staan te trappelen om geaaid te worden. En misschien heb jij wel een verhaaltje te vertellen aan de konijnen terwijl je ze lekker knuffelt?
Spelen in de hooischuur, fietsen, racen op de skelterbaan of traptractor rijden op het erf. Heb je nog energie over? Dan kun je ook nog meedoen met onze dag-activiteiten. Elke dag hebben we minimaal één activiteit zoals voeren met de boer, een ponyritje, knutselen, tractorrijden, bingo, boerenspelletjes........... welke activiteit er is vind je op de dag zelf bij de entree op het bord.
In de agenda op de site vind je de aparte activiteiten zoals op feestdagen of onze eigen Leuke Dingen Dagen.
(Midden van de Zomervakantie is ook ons Maisdoolhof geopend).

Lekker eten en drinken maakt de Brabantse boerderij beleving compleet!
Wilt u een tafeltje reserveren? Hoeft niet mag wel. Gezellig! Dat kan klik hier.

Heeft u nog vragen? Dan weet u ons te vinden.

Bij ons kun je trouwens ook terecht voor Schoolreisjes of groepsuitjes!


Houdoe en tot gauw!

Steenuil wensverhaal met een mooie wandeling door de weilanden.

Vergeet bij een bezoek het grote Steenuil verhaal niet te lezen op de grote voorleesboeken! Dat is echt erg mooi, geschreven en getekend door Hanne van de Schoot! Je kunt dan uit de wenskist een speciaal steentje pakken om naar de grote wijze eik te brengen. De Steenuil eik heeft al heel veel wensjes uit laten komen! Vast ook die van jouw.

Dagna en de wijze eik komen elkaar tegen!