Boerderij De Steenuil. Een unieke boerderij beleving, het hele jaar rond, binnen en buiten speeltuin .

Overzichtelijk - Veilig - Natuur - Puur - Educatief - Gezelligheid

Tip: Check onze agenda voor de activiteiten kalender het leuks incl. feestdagen en kindervakanties! Deze word vaak aangepast :) (zie agenda)

 

Wat kun je allemaal bij ons doen?"

Wij zijn een speelboerderij en nog een échte boerderij. Je kunt bij ons dus super fijn spelen, binnen en buiten.
Maar daarnaast ook de boerderij beleven en lekker met de dieren knuffelen en voeren met boer Willem of een van zijn knechten! In onze binnenspeeltuin met een grote banden glijbaan en buisglijbaan kun je jezelf binnen vermaken. Er is binnen ook een zandbak en bouwhoek en veel meer. Buiten kun je spelen in het hooi en in de strohut, met de skelters, fietsjes, luchtkussen, trampolines, speelhuisjes, speeltoestellen. Maar ook voetballen op het sportveldje. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Buiten kun je ook de boerderij beleven. En dat is een feest! Onze dieren vinden het heerlijk als er bezoek is! De kalfjes op het stro en de grote koeien in de stal. De geitjes staan te trappelen om geaaid te worden. En misschien heb jij wel een verhaaltje te vertellen aan de konijnen terwijl je ze lekker knuffelt?
Spelen in de hooischuur, fietsen, racen op de skelterbaan of traptractors rijden op het erf. Heb je nog energie over? Dan kun je ook nog meedoen met onze dag-activiteiten. Elke dag hebben we minimaal één activiteit zoals voeren met de boer, een ponyritje, knutselen, tractorrijden, bingo, boerenspelletjes........... welke activiteit er is vind je op de dag zelf bij de entree op het bord.
In de agenda op de site vind je de aparte activiteiten zoals op feestdagen of onze eigen Leuke Dingen Dagen.
(Midden van de Zomervakantie is ook ons Maisdoolhof geopend).

Heb je tijd over? Bezoek dan eens het PuurAarde(n) veld om tot rust te komen of lees samen met je kindjes ons verhaal van Dagna en de oude Eik. En pak een kracht steenje om naar de eik te brengen

Lekker eten en drinken maakt de Brabantse boerderij beleving compleet!
Wilt u ons komen bezoeken? Gezellig! Kaartjes kopen Dat kan hier.

Heeft u nog vragen? Dan weet u ons te vinden.

Bij ons kun je ook een te gek Schoolreisjes vieren of met een groepsuitjes komen!

Voor jou maken wij nu leuke videos, verhalen en weetjes. Volg ons op Youtube, Facebook en Instagram voor leuke video's en verhalen

Houdoe en tot gauw!

Steenuil wensverhaal met een mooie wandeling door de weilanden.

Vergeet bij een bezoek het grote Steenuil verhaal niet te lezen op de grote voorleesboeken! Dat is echt erg mooi, geschreven en getekend door Hanne van de Schoot! Je kunt dan uit de wenskist een speciaal steentje pakken om naar de grote wijze eik te brengen. De Steenuil eik heeft al heel veel wensjes uit laten komen! Vast ook die van jouw.

Dagna en de wijze eik komen elkaar tegen!