Meditatieve Healing Yoga, groepsles of privésessie, spirituele coaching.

"Alle elementen zijn in onszelf aanwezig.
Soms is het fijn als iemand een lichtje voor je schijnt als je door de schemer wat minder helder ziet"

Met moeder-aarde onder je voeten en alle elementen voel, hoor en ruikbaar kom je tot rust en in krachtig vertrouwen van je eigen wijsheid.
Op de Steenuil geef ik een zachte yogavorm met veel ruimte voor ademhaling en meditatie.
Deze lessen zijn voor iedereen geschikt.


Voelt het fijn om mee te doen? Wil je meer informatie? 
Mail naar info@desteenuil.nl t.a.v. sessie met Hanne of app naar nummer:  0613797732

Uiteraard hanteren wij voorlopig alle covid richtlijnen en zijn de afspraken op dit moment enkel in de buitenlucht. 


Bijdrage lossen Yoga les: € 12,95 p.p.  (90 minuten)
vol=vol Bijdrage Grootmoeder maan avonden € 25,00 p.p. (ongeveer 120 minuten, kan uitlopen) 
Bijdrage privé sessie € 95,00 (90 minuten)

Datums: zie evenementen op Facebook pagina van Doe Boerderij De Steenuil of op de pagina van deze site: activiteiten


Wie is Hanne?
Hanne heeft meer dan 12 jaar yoga ervaring. Haar lessen zijn zacht en helend vol liefde en rust.
Het zijn geen " sport" yoga lessen. Je gaat naar huis met handvatten en oefeningen welke in je dagelijks bestaan behulpzaam zijn om ontspannen en zelfverzekerd in je kracht te staan.

Yoga en spiritualiteit zijn voor haar niet zweverig. Maar pure natuurkunde, welke haar hele leven al deel van haar zijn.
"Energie is in alles en wij zijn natuur"

Hanne van de Schoot: ................."Toen ik als begin twintiger chronisch ziek bleek te zijn, kwam yoga op mijn pad. Yoga bleek een handvat om het vertrouwen in mijn eigen lichaam, ondanks beperkingen, terug te krijgen. En op emotioneel niveau gaf het me teugels om in een wereld vol prikkels en verwachtingen dichtbij mezelf te blijven. Hooggevoelig in je kracht, dat was mijn bedoeling. Want het bleek al snel dat ik anders voelde en hoorde en zag als menigen om me heen. Daardoor was ik altijd een soort van buitenbeentje, maar ik kon het ook goed verborgen houden.... Tijdens de mantelzorg aan mijn moeder beleefde we beide in haar terminale ziektebed een warme healing en hield ook yoga en meditatie ons gaandeweg in vertrouwen om door te gaan wat het proces en het pad in het leven ook aan ons gaf.  
Door trainingen en opleidingen in binnen en buitenland kwam ik erachter dat yoga me als kind al deel van mij was.
Waar ik op de tafel als 6 jarige in lotushouding dagelijks een "Ohmmm" over de boerderij liet klinken.

Gasten van De Steenuil Camping zagen me als jonge dame  al oefenen in het veld.
En vroegen of ze mee mochten doen. Toen werd als nature de yoga-teacher geboren.
En ook de healing meditatie en mijn sjamanistische energie deed als vanzelfsprekend zijn ding voor ieder die de weg naar me vond. gelukkig vonden ook leraren de weg naar mij, ze kwamen altijd wonderbaarlijk op mijn pad. Sommige bleven kort, andere lang, en andere zijn er nog steeds.  Ze zijn allemaal van onschatbare waarde.  
De Sjamanistische kracht schilderijen kwamen tot stand en de krachtbundeltjes, voor jong en oud  werden op aanvraag gemaakt.
Het verhaal van "Dagna en de oude Eik" schreef ik met alle liefde. Deze oude Eik, achter op ons Steenuil-land heeft me al vanaf kind laten zien hoe geaard zijn je helpt op het levenspad en van levensbelang is.
Dit verhaal lees ik met alle liefde voor aan kinderen en volwassenen, in het veld of in het hooi. Om daarna met zijn alle een Steen naar de Eik te brengen in een ceremonie vorm. Het is ook in boekvorm verkrijgbaar. 
Daarnaast kwamen er als vanzelf vragen van gasten, welke terminaal ziek bleken te zijn, of ik ze wilde bijstaan met helende energie in hun laatste dagen. Dit heb ik met alle liefde en overgave gedaan. Ben hun hier zeer dankbaar voor.

In 2014 ontmoette ik mijn huidige levenspartner in het buitenland. In het amazone gebied van Suriname. Daar bij de indianen kwam ik thuis. Maar De Steenuil kon ik niet opgeven. De oude Eik verwachte me terug. Toch ontving ik daar een enorme ontwikkeling op spiritueel gebied. En mij levenspartner kwam naar Nederland. 
2015 werd ik zwanger en besloot ik dat de energie voor mijn zoon en mezelf nodig was. Dus stopte ik met mijn energie werk.
Nu 5 jaar later, is er een verdieping ontstaan. Heb ik dit werk, of eigenlijk, roeping, enorm gemist.
En heb ik opnieuw het kanaal opengezet.
Deze transformatie naar het moederschap en het samenleven met mijn levenspartner uit de Amazone heeft me enorm verrijkt. Maar natuurlijk ook alle stukken in het leven van 0 tot nu is mijn grootste leerschool. Yoga en energie zit in alles!
Voor de binnenlessen en privésessies is er een mooie ruimte in de boerderij ingericht.
Voor de buitenlessen ..... daar waar de energie het puurst is..... en ik destijds als vanzelf begonnen ben, is de grote oude eik onze anker van de les!

Hoe ik werk? Dat is moeilijk uit te leggen. Dat gaat puur op energie en gevoel. Wat nodig is dat komt. Maar altijd vanuit vertrouwen, liefde, compassie en zonder oordeel.  Vanuit de pure brom van helderweten en zuiverheid in verbinding met de elementen. Zo zijn ook mijn yogalessen opgebouwd.


"Alle elementen zijn in onszelf aanwezig.
Soms is het fijn dat iemand een lichtje voor je schijnt als je door de schemer wat minder helder ziet"

Wees Warm Welkom

Voor een privé, partner of ouder kindsessie of een persoonlijk sjamanistisch kracht schilderij, Kun je me app op: 0613797732
Om de mogelijkheden te bespreken of om vragen te stellen.

Harte groet Hanne