Home

COVID UPDATE: De Camping is open vanaf Pasen!

Ons boerderijpark is momenteel gesloten voor daggasten.

Vanaf 1 Februari is de wandelroute naar de Oude Wijze Eik extra uitgebreid met een wandeling van egeltjes Lucy en Brammetje! Kun jij alle egeltjes vinden?  Onderweg kun je de mindfullness opdrachten doen met de kindjes en het verhaal lezen van Lucy en Brammetje. Deze is speciaal gemaakt voor deze COVID'19 periode.
Het afhaalloket is soms ook geopend voor lekkers.

Lees hier meer.

Voor jou maken wij nu leuke videos, verhalen en weetjes. Volg ons op Youtube, Facebook en Instagram voor leuke videos en verhalen tijdens deze tijd.


U kunt hier doneren om ons te helpen. Producten kopen (zoals lesboekjes) van Puur-Aarden en De Steenuil : Dit gaat via Jamezz onze online bestel en betaalmanier.

https://webshopdesteenuil.jamezz.app/
Kleinschalig, persoonlijk & van alles te doen! Bij Doe-Boerderij “De Steenuil” geniet u van het gezellige platteland & de Brabantse gastvrijheid. Het gras kriebelend tussen uw tenen, de kinderen een rode blos op de wangen van het spelen.
De geur van hooi & een vers, zelf geraapt, eitje aan het ontbijt! Kinderen ravotten in de binnenspeeltuin of op de boerderij en ontdekken dat een koe als huisdier toch ook erg leuk is!

Terwijl u zelf lekker kunt ontspannen, Hèhè eindelijk tijd om te genieten met het hele gezin!
Kamperen, dagje uit, lekker eten of een kinderfeestje?

Wij zorgen voor een unieke beleving!

Familie van de Schoot
Boer Wim, zoon Willem en dochter Hanne

Houdoe en
  tot gauw!
even rondneuzen