Eten en Drinken.

COVID19:
Onze Horeca is gesloten  i.v.m. de Covid19 maatregelen. Ons boerderijpark is wel open om met gezin te genieten! Eigen eten en drinken is even toegestaan. Ruim wel je eigen afval op.

Groepen van 3 of meer volwassenen zijn niet toegestaan.Info hieronder is nu niet van toepassing. Pas na de corona weer :(


Als (groot)ouders bent u de hele week in touw om voor de kost en de kinderen te zorgen. Dat is het fijnste wat er is en de belangrijkste baan en meest gewaardeerde taak op de wereld! Maar soms vergeten (groot)ouders om voor zichzelf te zorgen..... in alle drukte worden we geleefd.
Bij ons kunnen de kinderen heerlijk spelen en beleven. Zodat jullie eindelijk eens tijd hebben om lekker te relaxen op ons binnen of buiten terras. We hebben geprobeerd om een kaart samen te stellen met (h)eerlijke producten.
Van lekkere maaltijdsalades tot onze gewilde Steenuil Burger met onze huisgemaakte saus om van te smullen! Vergeet de speciale boerensmulplanken niet........nog een dessert na en de buik is rond en vol. 
Op onze drankkaart vind u gezonde drankjes zoals verse fruit smoothies en natuurlijk frisdranken. Maar uiteraard ook speciaalbiertjes en lekkere wijnen welke wij met zorg voor u hebben uitgezocht. Natuurlijk kan een kop koffie en kruidenthee niet ontbreken. Kom maar eens langs om te proeven! Eigen eten en drinken niet toegestaan


Onze menukaart vind u hier  https://steenuil.jamezz.app/    Eten is zichtbaar van 12u tot 19uur.

Komt u met een grote groep of heeft u iets te vieren?
Onze flyer met mogelijkheden voor groepsgerechten voor kinderen en volwassenen


Houdoe en tot gauw!