KINDERFEEST! Een onvergetelijke dag!

Ook tijdens COVID '19 kun je wel komen genieten, met een groep kindjes. Wij hebben een aangepast aanbod.


Een Kinderfeestje is zo’n belangrijke mijlpaal in het leven van u zoon of dochter.

In deze tijd hebben wij speciale dagen waarop je terecht kunt om een fijne (COVID veilige) middag te beleven samen.
Je kunt gezellig komen om je partijtje te vieren met een groep kindjes. (volwassenen: max. 2 volwassenen per groep kinderen)

Speciaal voor de kinderpartijtjes zijn we in deze tijd op woensdag en vrijdag geopend van 14u tot 17:30u

In de webshop koop je kaartjes voor je feestje. Onder tabblad “kinderfeestjes” kun je de mogelijkheden vinden. Je koop kaartjes voor de kinderen en voor de volwassenen. Je mag je eigen eten en drinken meenemen! Je koopt dan via de kaartverloop link, zie home, de kaartjes koop je voor iedereen kind en volw.!  Zingen mag helaas niet. Alcohol en roken is niet toegestaan.

Er is ook een afhaal loket op ons boerderijpark om iets eten en/of drinken te bestellen om buiten op te eten. Dit gaat via QR-code met je telefoon , het is dus nodig dat je op je telefoon een QR-code lezer installeert en dat je met je telefoon ook kunt betalen!  Je krijgt dan een sms'je als het klaarstaat buiten, zo hoeven we niet bang te zijn voor contact en is het helemaal COVID-veilig!
Je kunt ook een feestje reserveren met een picknick-mand om buiten en in de stallen van te genieten! Een écht boerderij feestje dus! Hieronder beschrijven wij de mogelijkheden.

Kindjes mogen overal spelen!
Bij vragen m.b.t. een kinderfeestje, mail ons even! Wij zijn dankbaar als u komt!
Wij staan garant voor een energieke dag, waarbij de kinderen het hele jaar door actief en veilig binnen en buiten spelen op ons gehele belevenis terrein,

Naast het spelen bieden we een paar bijzondere extra's die je niet zo snel elders vind.

WAt dacht je van een échte boeren picknick in het sto? 
Of een verrassingstas mee naar huis? Privé tijd in de hooi-hut om cadeautjes te zoeken in het hooi? Dit alles kun je als extra bijboeken ! kaartverloop link,

Hoe boek je een feestje in deze tijd?
Omdat de regelgeving op korte termijn kan veranderen in deze COVID ’19 tijd zetten wij niet alle datums op lange termijn beschikbaar op de webshop. Wij doen dit per week afhankelijk van de overheid-regels. Op korte termijn dus.

Je zult denken, hoe plan ik dan een feestje vooraf?

1- Je stuurt een mailtje naar info@desteenuil.nl (word elke dag beantwoord) met de wensen

2- Wij sturen terug dat we jullie inboeken, en houden plekken vrij voor jullie. We hebben minimale capaciteit op het moment!

3- Wij sturen je een reminder met de mail als jullie datum in de webshop beschikbaar staat zodat je kunt betalen. Dit moet je wel z.s.m. doen na ons mailtje. Dus houd je mail in de gaten.

4- Wij hopen dat we niet in een totale lock-down komen zodat we de feestjes kunnen laten doorgaan! Als dat niet kan dan mailen we je z.s.m., maar dan weet u dat ook n.a.v. een eventuele persconferentie, daarop sturen wij namelijk.


Aanbod:

Ravot feestje incl. uitgebreide activiteit met aandenken op naam  € 16,95 per kindje
€ 5,00 per volwassene:
Is inclusief:

-Spelen overal op ons boerderij-park, buiten, ook binnen en in de stallen
-De dieren beleven
-Wandeltocht door de Puur Aarde(n) tuin
-Sprookjes speurtocht
-Het grote voorleesverhaal op de grote boeken (Dagna en de oude eik) en desgewenst een krachtsteen uitzoeken uit de stenen kist.
- kleurplaat voor elk kindje
-Een extra activiteit om aan mee te doen,
Woensdag uitgebreid boerenknecht: voeren met de boer en pony-borstelen en knuffelen (let op geen rijden), incl. het boerenknecht diploma op naam.
vrijdag uitgebreid tractorrijbewijs per kindje incl. Rijbewijs voor thuis op naam
De extra activiteiten zijn alle voor de kinderen. Volwassenen kunnen daar i.v.m. de richtlijnen niet bij zijn.

Eigen eten en drinken mag je overal nuttigen, alcohol en zingen is helaas niet toegestaan binnen de maatregelingen.Sto-Picknick feestje. Niet Boekbaar Als het afhaal weer is toegestaan, kunt u deze feestjes weer boeken.

incl. uitgebreide activiteit met aandelen op naam
Is inclusief:

-Spelen overal op ons boerderij-park, buiten, ook binnen en in de stallen
-De dieren beleven
-Wandeltocht door de Puur Aarde(n) tuin
-Sprookjes speurtocht
-Het grote voorleesverhaal op de grote boeken (Dagna en de oude eik) en desgewenst een krachtsteen uitzoeken uit de stenen kist.
- kleurplaat voor elk kindje
-Boeren Picknick mand met lekkers en leuks om te delen: zakje chips, sprookjesspeurtocht, knutselplaat, zakje snoep, kleurplaat voor thuis, voor kindje een cadeautje (de mand willen wij graag terug)
-Een extra activiteit om aan mee te doen,
Woensdag uitgebreid boerenknecht: voeren met de boer en pony-borstelen en knuffelen (let op geen rijden), incl. het boerenknecht diploma op naam.
vrijdag uitgebreid tractorrijbewijs per kindje incl. Rijbewijs voor thuis op naam
De extra activiteiten zijn alle voor de kinderen. Volwassenen kunnen daar i.v.m. de richtlijnen niet bij zijn.

-picknick mand met lekkere frietjes, frikadel en poffertjes en een beker ranja om in de strohut in de stal te picknicken! dat is een unieke belevenis én fantastisch voor in het fotoboek! (let op binnen nuttigen in de binnenspeeltuin is niet toegestaan) Je krijgt op de dag zelf te horen hoe laat je in de strohooi hut mag gaan picknicken!

Eigen eten en drinken mag je overal nuttigen, alcohol en zingen is helaas niet toegestaan binnen de maatregelingen. Het eten en of drinken wat je bij ons afhaalloket besteld of wat je in de picknickmand ontvangt mag je conform de maatregelingen enkel buiten of onder de tent of in de stallen nuttigen.


extra's om te reserveren:

- privé tijd in de hooi-hout om de cadeautjes te verstoppen (je krijgt op de dag zelf het tijdstip dat de hut voor jullie gereserveerd is, jullie doen dit samen met de kinderen, i.v.m. de corona maatregelen is er geen begeleiding van ons bij, wij sturen u wel tips hoe je dit kunt doen samen!)
€ 35,00

- Verrassing tas voor thuis € 5,95  Super mooie groene Steenuil tas, met daarin zakje chips, zakje snoep, leuke verrassing

- Een echte privé feest caravan! Zo heb je jullie privé binnen ruimte om het feestje te vieren, hier kun je in genieten en de kids spelen en aan alles meedoen!  Jullie hebben een veilig plekje , overdekt voor jullie alleen!
De caravan staat op de camping en is feestelijk versierd! 
Vol=Vol € 75,00 per feestje let op, dit is exclusief entree, deze kaartjes moet je apart bestellen!
(deze kun je boeken op woensdag , vrijdag, zaterdag, zondag!)


Wil je enkel een losse entree voor je feestje? Dat kan ook! Let op , je kunt dan niet met de extra activiteiten meedoen zoals omschreven staan bij de ravot-feestjes. 

Je koop dan in de webshop losse kaartjes voor alle kindjes en jezelf!

Een los kaartje kost € 9,50 voor een kindje tussen 1 en 12 jaar

Voor een volwassenen koop je een kaartje van € 5,00Op onze site zie je alle huisregels en maatregelen er plekke m.b.t. de covid.

Als je boekt ga je hiermee akkoord

Wij snappen dat je vol vragen zit in deze tijd, over je bezoek

We helpen je graag! Daar zijn we voor! 

Mail even naar info@desteenuil.nl


Houdoe en tot gauw!
Kinderfeestj, lekker spelen en incl eten!
Incl 1 dagactiviteit. Voeren/pony/tractor
Elke dag kun je de voer mee helpen!

Kinderfeestjes: Wat fijn dat u interesse heeft om het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter bij ons te vieren.

Wij staan garant voor een energieke dag, waarbij de kinderen actief en veilig buiten kunnen spelen op onze boerderij. Kinderen kunnen hun fantasie kwijt en de boerderij-dieren beleven.
Lekker een frisse neus halen in de buitenlucht. Wij hebben 16 jaar ervaring met het organiseren van kinderfeestjes! Het word daarom zeker een succes !
Alle feestjes zijn op afspraak het hele jaar mogelijk! Slecht weer bestaat niet, de verkeerde kleding wel ;)


Heeft u andere vragen of suggesties ? Deze horen wij graag ! info@desteenuil.nl tel: 0499-577702 (Tijdens openingstijden)
*Reserveren kan enkel via de mail om overboekingen en fouten te voorkomen.

Houdoe en tot gauw!