Verlichte Sprookjes Maïsdoolhof 2023! Volgeboekt.

Volgeboekt.

Kom jij ook naar onze verlichte Sprookjes avond met een verlichte wandeling door ons Maisdoolhof? Deze avond is best een beetje speciaal want ook in de stallen is het een bijzonder sfeertje in de avond uren. En wanneer kun je nu welterusten zeggen tegen alle dieren? Op deze avond kun je dus de boerderij in het donker bezoeken!Dat is voor alle leeftijden leuk!

Op 30 September vanaf 17:00uur is het zover!  Op de boerderij is het gezellig verlicht vanaf 18:30u  en er zijn allemaal echte sprookjes-figuren in het Maisdoolhof en daarbuiten. 
Om 18:00u leest Hanne het verhaal "Het gouden ei" het gaat over het thema van de verlichte avond doolhof wandeling. Om 18:45u leest Hanne het verhaal nog een keer voor ( uiteraard is begeleiding van volwassenen verplicht) .

Koop je kaartjes (let op ook voor volwassenen) onderin wees er snel bij want ze gaan snel

Na 18:30uur kun je het doolhof gaan belopen en gaan speuren of jij alle paddenstoelen kunt vinden , en..................... hoor jij ook getrommel de bommel uit de mais komen? Zijn daar misschien de indianen?

Kun jij de weg vinden? Durf jij met je zaklampje op tocht te gaan met je papa en mama of verzorgers?
Misschien zie je roodkapje of ontmoet of zie jij de kikker rondspringen?

Het is niet verplicht om naar het verhaal te komen luisteren! Je kunt ook na 20uur zelf het doolhof gaan belopen!

Op de Mega leuke spannende verlichte avonddoolhof op zaterdag 30 september 2023 is onze horeca (aangepast aan de avond) ook geopend en de vuurkorven staan klaar voor de marshmallows. 
Wat een feest! Om 21.30uur sluit het doolhof en de Steenuil!
Op de avonddoolhof  is de entree vanaf 17:00uur € 9.5 per kindje en €5 per volwassenen

Heb je een jaarkaart? Dan reserveer je met je jaarkaartcode voor deze avond en hoef je als kindje niet te betalen natuurlijk!

Volgeboekt. Koop hier je kaartjes. Klik hier

Volgeboekt.

LET OP JE KOOPT VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN EEN KAARTJE (Parkeren en baby's onder 1 jaar zijn gratis. HUISDIEREN NIET TOEGESTAAN)

Je Selecteer de datum 30 September op de kalender en kiest een aankomsttijd.

Heb je geen zin in het verhaal (...lijkt me sterk....beetje vreemd ...maar toch....) dan kun je ook het verlichte doolhof bezoeken zónder deel te nemen aan het verhaal.
Vergeet je zaklamp niet !!! Heeft het geregend ? Vergeet dan je laarzen niet!
De vuurkorven zijn aan om de marshmallows te maken & de bar is open. Natuurlijk kan er tussendoor ook gespeeld worden.

Is het weer bar en boos.... dan gaan we de avond verzetten naar een andere datum. U krijgt dan schriftelijk bericht en uiteraard een voucher van het bedrag wat u betaald heeft om later te gebruiken :)!!  )

Volgeboekt.

Koop hier je kaartjes. Klik hier

Volgeboekt.

Houdoe en tot gauw!