Maatregelen Update 20-10-2020

Dag lieve Gasten,

Dit zijn onze maatregelen voor een veilig bezoek bij ons op de boerderij.
Als u besluit te komen, dan bent u akkoord gegaan met al deze onderstaande maatregelen en dient u, net als wij, zich hieraan te houden. Weet dat wij verplicht zijn om op deze manier te communiceren. Wij zullen daarnaast zoveel mogelijk doen om te zorgen dat ons Steenuil gevoel behouden blijft.

Voorwaarde dagbezoek:

-U koopt een kaartje in een tijdslot op datum voor volw en kinderen.

- Ieder persoon houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid zie www.rivm.nl/coronavirus-covid-19. Ook dient u zelf op de overheid-site van het RIVM zelf goed in te lezen waaraan u zichzelf moet houden in Nederland als u zich bevindt buiten u eigen huis.

-Bij komt geeft men te kennen overeen te komen met de door ons gestelde richtlijnen

-Eigen eten en drinken zijn even toegestaan. Onze Horeca is dicht. Ruim je eigen afval op.

- Activiteiten op de boerderij gaan gewoon door maar worden aangepast aan de richtlijnen. Ter plekke leest u van welke activiteiten en in welke vorm u kunt genieten.

- Groepsvorming is conform de richtlijnen van het RIVM niet toegestaan. Max aantal volw per reservering is 4 volw. personen.

- Voorkeursplekken m.b.t. tafelreservering zijn in deze setting niet uitvoerbaar.

- Wanneer iemand binnen het gezin ziek of verkouden is, dien je zoals de richtlijnen voorschrijven thuis te blijven of naar huis te gaan. Hierbij verwijzen wij naar de regels welke volgens de overheid in heel Nederland gelden.

- Op het terrein zullen er regels zijn waaraan iedereen zich dient te houden. Kinderen mogen met elkaar spelen. Volwassenen dienen ten alle tijden minimaal 1,5 meter afstand te bewaren van elkaar. Er zijn op het terrein looproutes te vinden en andere aanwijzingen.

- Wij vertrouwen op, zoals altijd, goede sociale controle. Help elkaar en ons. Zodat we er ondanks de tijd waarin we leven met zijn alle een fijne tijd van kunnen maken. Veiligheid, gezondheid en de beleving van de kinderen staat bij ons voorop. Samen kunnen we van de angst cultuur een vertrouwen cultuur maken.

We zullen ons best doen om er een héél fijn verblijf voor iedereen van te maken en onze verantwoording te nemen voor veiligheid en gezondheid. We kijken uit naar jullie komst! Ook dit alles doen we samen!

Het is van groot belang dat alle personen bovenstaande maatregelen hebben gelezen en deze zullen naleven tijdens hun vakantie bij ons.

Samenvatting:

Wij vinden het heel fijn dat onze speelboerderij weer open mag. En u met de kindjes kunt komen genieten! Op ons bedrijf leven we alle regels van de Nederlandse overheid na, welke gelden op dat moment. Wij nemen onze verantwoording. We verwachten dat u dat ook doet. En zich ook goed inleest wat de regels zijn als u buiten u eigen woning treedt. Daarnaast ten alle tijden onze regels opvolgt welke geleden op ons bedrijf.  U verblijft met u eigen gezin en houd 1,5 meter afstand van andere.
Bij constatering van overtreding van de regels door de Nederlandse handhavers van de overheid kunnen wij en u een grote boetes ontvangen. Deze boete kan oplopen tot in de 10.000den euro’s. Daarnaast zetten wij elkaars veiligheid en gezondheid en dat van alle andere op het spel. We vragen daarom om alle medewerking.
Een fijne dag maken we samen in samenwerking, wij hebben u daarbij heel hard nodig.
Als we het samen doen komt het helemaal goed! Daar vertrouwen wij op.

Heel veel liefs uit ons Steenuil nestje

Wim, Willem en Hanne (en de rest van ons gezin!)

Houdoe en tot gauw!