Dan maken we er samen een fijne dag van! Want “we doen het soame, niemand kan het alleen” Update Mei 2021

Dag lieve Gasten,

* Update 01-05-2021
We vertrouwen erop dat alles zijn weg vindt en gelukkig mag de camping onder voorwaarden weer open.
We gaan met volle moed het kampeerseizoen beginnen en hebben er heel veel zin in!

Hierbij onze informatie m.b.t. de covid '19 , wij houden de informatie van de  overheid nauwlettend in de gaten. En passen zo nodig onze maatregelingen hierop aan.

Het belangrijkste blijft: bij COVID'19 klachten en positieve test en of  quarantaine, twijfels over wel of niet COvid? en dergelijke : thuis blijven

Dit zijn de maatregelen voor een veilige kampeervakantie bij ons op de boerderij.
Als u besluit te komen, dan bent u akkoord gegaan met alle onderstaande maatregelen en dient u, net als wij, zich hieraan te houden. Weet dat wij verplicht zijn om op deze manier te communiceren. Wij zullen daarnaast zoveel mogelijk doen om te zorgen dat ons „Steenuil gevoel“ behouden blijft.

Voorwaarden Kampeerbezoek 2021:

- Ieder persoon houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid zie www.rivm.nl/coronavirus-covid-19. Ook dient u zelf op de overheid-site van het RIVM zelf goed in te lezen waaraan u zich moet houden in Nederland als u zich bevindt buiten u eigen huis.

-Bij boeking geeft men te kennen overeen te komen met de door ons gestelde richtlijnen

-Het sanitair is open! Winkelwagen tijdens het sanitairbezoek is verplicht, Wel is het zo dat daar ook de 1,5 meter maatregel geldt.. Voor het legen van deze toiletvoorziening is het verplicht om onze Chemische toilet stortbak te gebruiken.

- Dag-bezoek op de camping is alleen toegestaan in zeer beperkte maten. U dient via de site bij kaartverkoop, de bezoeker vooraf aan te melden. Geef aan u bezoek aan dat een kaar6tje en registratie verplicht is. Houd u zich hier ook aan want wij hebben een maximaal aantal wat op ons bedrijf mag kan. Dit tellen wij middels het systeem. Overleg het met ons zodat wij de drukte kunnen spreiden.

- Receptietaken tijdens het verblijf, zullen veelal via Whatsapp gebeuren en betalingen bij voorkeur d.m.v. Tikkie. Zorg dat u deze op uw telefoon heeft en betalingen kunt uitvoeren met Tikkie via uw telefoon.

- Activiteiten op de boerderij gaan door en worden aangepast aan de richtlijnen. Ter plekke leest u van welke activiteiten en in welke vorm u kunt genieten.

- Groepsvorming is conform de richtlijnen van het RIVM niet toegestaan.

- Voorkeursplekken zijn in deze setting niet uitvoerbaar.

- Wanneer iemand binnen het gezin ziek of verkouden is, dien je zoals de richtlijnen voorschrijven thuis te blijven of naar huis te gaan. Hierbij verwijzen wij naar de regels welke volgens de overheid in heel Nederland gelden.

- De horeca is open met het terras! Wel geld daar ook de 1,5meter maatregelen en bestellen/betalen met u smartphone.

-Het terras is open vanaf 16:30 voor campinggasten.  Om 18:00 sluit het terras en moet het leeg zijn.

- Op het terrein zullen er regels zijn waaraan iedereen zich dient te houden. Kinderen mogen met elkaar spelen. Volwassenen dienen te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand te bewaren van elkaar. Er zijn op het terrein looproutes te vinden en andere aanwijzingen.

- Wij vertrouwen op, zoals altijd, goede sociale controle. Help elkaar en ons. Zodat we er ondanks de tijd waarin we leven met zijn allen een fijne tijd van kunnen maken. Veiligheid, gezondheid en de beleving van de kinderen staat bij ons voorop. Samen kunnen we van de angst-cultuur een vertrouwen-cultuur maken.

We zullen ons best doen om er een héél fijn verblijf voor iedereen van te maken en onze verantwoording te nemen voor veiligheid en gezondheid. We kijken uit naar jullie komst! Ook dit alles doen we samen!

Het is van groot belang dat alle geboekte personen bovenstaande maatregelen hebben gelezen en deze zullen naleven tijdens hun vakantie bij ons.

Samenvatting:

Wij vinden het heel fijn dat de camping weer open mag. En u met de kindjes kunt komen genieten! Op ons bedrijf leven we alle regels van de Nederlandse overheid na, welke gelden op dat moment. Wij nemen onze verantwoording. We verwachten dat u dat ook doet. En zich ook goed inleest wat de regels zijn als u buiten uw eigen woning treedt. Daarnaast te allen tijde onze regels opvolgt welke geleden op ons bedrijf.
U verblijft met uw eigen gezin en houd 1,5 meter afstand van anderen.
Bij constatering van overtreding van de regels door de Nederlandse handhavers van de overheid kunnen wij en u grote boetes ontvangen. Deze boete kan oplopen tot in de 10.000den euro’s. Daarnaast zetten wij elkaars veiligheid en gezondheid en dat van alle anderen op het spel. We vragen daarom om alle medewerking.
Een fijne dag maken we samen in samenwerking, wij hebben u daarbij heel hard nodig.
Als we het samen doen komt het helemaal goed! Daar vertrouwen wij op.

Heel veel liefs uit ons Steenuil nestje

Wim, Willem en Hanne (en de rest van ons gezin!)

Houdoe en tot gauw!