Kabouter Neuzen Zaklampjes Tocht

Thema:
Ben jij misschien ooit ineens bij ons op de boerderij je sokken verloren? Je laars, tas, je schoen of je hoed?? …….. Dat zijn geheime stapjes van het bijzondere steenuil kaboutervolk! En in de winter gebeurd er iets heel bijzonders! Ineens kun je heel goed zien wat al die kaboutertjes doen in het donker! Waar ze wonen op de boerderij.......en waarom stelen ze toch al jullie sokken en laarzen en schoenen? Wat doen ze toch met al deze spullen?

Neem je eigen zaklamp mee en kom met je speurneus alle kabouters zoeken op onze boerderij.
Van 17:00u tot 19:30u is de kabouterneuzen tocht verlicht en in de avond te lopen met je zaklamp en kun je daarna nog een lekkere marshmallows roosteren boven het vuurtje! (Onze keuken is tot 18:30u geopend, je kunt starten met lopen van de tocht tot 19u)

Tijden en datums: op 25 februari!
Om 17:30uur is de tocht verlicht en ook het vuurtje aan voor de marshmallows. Elke kabouter avond is er om 18:00u een kort verhaaltje over de kabouters op de Steenuil bij het kampvuurtje en zingen we het liedje “ op een grote paddestoel” daarna kun je gaan lopen!

Maar natuurlijk kun je ook gaan wandelen zonder hieraan mee te doen!

Datums: de tocht is in februari verlicht te lopen in  de carnaval-vakantie op 25 februari!
Tip: Kabouterneuzen kinderfeest! Combineer je kinderfeestje met deze belevenis klik hier.

Om 18:00u is hij verlicht , je kunt tot 19uur starten met lopen. De hele tocht loopt over de boerderij en de camping. Hij is helemaal buggyvriendelijk


Kosten:
De zaklampjes tocht is dus in de avond verlicht, maar ook overdag te lopen. En helemaal buggyvriendelijk, natuurlijk mag je overdag al komen! We zijn in de vakantie elke dag open vanaf 10.00u met ook andere leuke activiteiten gedurende de dag,zie website agenda)
Als je de hele dag komt , kun je met je dagkaartje ook de avond wandeling maken. En zijn entree kosten zoals elke dag ( je betaald dan niets extra’s)
Kom je alleen voor de avondtocht? Dan koop je vooraf via de site of aan de deur een avondkaartje van € 5,00 en net als normaal, € 0,50 volwassenen. Baby’s en parkeren zijn gratis. Heb je een jaarkaart of 10 rittenkorting kaart , dan weet je hoe het werkt! Natuurlijk zijn deze geldig deze avonden.
Koop je kaartjes hier: kaartjes


Vergeet je zaklampje niet! En je foto toestel!
Want als je een mooie foto maakt en ons deze stuurt , dan kun je een prijs winnen voor de mooiste foto. De foto moet dan wel op Facebook etc mogen staan. Hiervoor geef je dan automatisch toestemming.

Vergeet je lampje niet! En je foto toestel!

Want als je een mooie foto maakt en ons deze stuurt , dan kun je een prijs winnen voor de mooiste foto. De foto moet dan wel op Facebook etc mogen staan. Hiervoor geef je dan automatisch toestemming.

Houdoe en tot gauw!