Kabouter Neuzen Zaklampjes Tocht

Datums: 20 januari, 26 januari, 3 februari, 15 februari en 16 februari

Elke datum heeft naast de tocht ook iets leuks. Dat lees je hieronder:

Om 17:30uur is de tocht verlicht en ook het vuurtje aan voor de marshmallows. Elke kabouter avond is er om 18:00u een kort verhaaltje over de kabouters op de Steenuil bij het kampvuurtje en zingen we het liedje “ op een grote paddestoel” daarna kun je gaan lopen!

Maar natuurlijk kun je ook gaan wandelen zonder hieraan mee te doen!

Datums: 20 januari, 26 januari, 3 februari, 15 februari en 16 februari
Om 17:30u is hij verlicht , je kunt tot 19uur starten met lopen. De hele tocht loopt over de boerderij en het erf. Hij is helemaal buggyvriendelijk

20 januari en 3 februari, 15 februari en 16 februari
Pimp je eigen warme chocomelk (scroll naar onderen voor alle info)

26 januari,
Pannenkoeken bak avond (scroll naar onderen voor alle info)

Koop je kaartjes hier: kaartjes (selecteer de datums van hierboven)

Thema:

Ben jij misschien ooit ineens bij ons op de boerderij je sokken verloren? Je laars, tas, je schoen of je hoed?? …….. Dat zijn geheime stapjes van het bijzondere steenuil kaboutervolk! En in de winter gebeurd er iets heel bijzonders! Ineens kun je heel goed zien wat al die kaboutertjes doen in het donker! Waar ze wonen op de boerderij.......en waarom stelen ze toch al jullie sokken en laarzen en schoenen? Wat doen ze toch met al deze spullen?

Neem je eigen zaklamp mee en kom met je speurneus alle kabouters zoeken op onze boerderij.
Van 17:30u tot 19:30u is de kabouterneuzen tocht verlicht en in de avond te lopen met je zaklamp en kun je daarna nog een lekkere marshmallows roosteren boven het vuurtje! (Onze keuken is tot 18:30u geopend, je kunt starten met lopen van de tocht tot 19u)

Tip: Kabouterneuzen kinderfeest! Combineer je kinderfeestje met deze belevenis klik hier.


Kosten:
De zaklampjes tocht is dus in de avond verlicht, maar ook overdag te lopen. En helemaal buggyvriendelijk, natuurlijk mag je overdag al komen!  Als je de hele dag komt , kun je met je dagkaartje ook de avond wandeling maken. En zijn entree kosten zoals elke dag ( je betaald dan niets extra’s). Kom je alleen voor de avondtocht? Dan koop je vooraf via de site of aan de deur een avondkaartje van € 5,00 en net als normaal, € 0,50 volwassenen. Baby’s en parkeren zijn gratis. Heb je een jaarkaart of 10 rittenkorting kaart , dan weet je hoe het werkt! Natuurlijk zijn deze geldig deze avonden.  Koop je kaartjes hier: kaartjes (selecteer de datums van hierboven)

Vergeet je zaklampje niet! En je foto toestel!
Want als je een mooie foto maakt en ons deze stuurt , dan kun je een prijs winnen voor de mooiste foto. De foto moet dan wel op Facebook etc mogen staan. Hiervoor geef je dan automatisch toestemming.


Tip: Kabouterneuzen kinderfeest! Combineer je kinderfeestje met deze belevenis klik hier.

Pannekoek bak avond 26 en 3 februari

Bij droog weer hebben wij het vuur buiten aan.  En kunnen jullie met een hele grote steelpan je eigen panenkoek gaan verwarmen.
Is je pannenkoek lekker en klaar?  Versieren op de versiertafel en smullen maar!

Vooraf (online) of op de dag zelf koop je een entree kaartje, daarnaast koop je extra op de dag zelf bij ons een kaartje voor het Pannenkoekenbakken. Dt laatste doe je dus niet vooraf. Maar bij ons binnen.
Dit kost € 6,50

Wat krijg je daarvoor?

  • Twee pannenkoeken
  • Lekkere versierspullen voor op je pannenkoek, op de versiertafel
  • Touwtje trekken in ons touwtrekkraampje (altijd prijs!)
  • Bekertje ranja

Natuurlijk mag je als volwassenen ook een pannenkoek bakken, je mag er ook twee en ook versieren. Helaas niet touwtje trekken, maar wel zelf een lekker kopje koffie of thee inschenken! En je kunt je Pannenkoek desgewenst beleggen met klaas (als je geen zoete versier spullen wilt ???? )

Houdoe en tot gauw!

Pimp je eigen chocomel

Pimp je eigen chocomel met verhaaltje bij het vuur avond
20 januari, 3 februari,15 februari en 16 februari

Om 16:30u mag je touwtje trekken, misschien zit daar wel een leuke gekleurde beker aan met iets leuk? Heb je een beker, dan mag je hem vullen met chocomel , welke wij al warm hebben gemaakt.

Op de tafel staan de lekkerste pimp spullen en natuurlijke romige verse geklopte slagroom.
Een lepel erbij! En smullen maar… oh je moet je wafel niet vergeten op te smikkelen!

Vooraf online of op de dag zelf aan de entree of online koop je een entree kaartje, daarnaast koop je extra op het moment zelf bij ons binnen een kaartje voor de chocomel pimp avond met verhaal.
Dit kost € 6,50.

Wat krijg je daarvoor?

  • Een mok om mee naar huis te nemen en de chocomel uit te drinken
  • Lekkere versierspullen voor op je chocomel, natuurlijk ook slagroom!
  • Touwtje trekken in ons touwtrekkraampje (een mok en een prijsje!)
Houdoe en tot gauw!

Vergeet je lampje niet! En je foto toestel!

Want als je een mooie foto maakt en ons deze stuurt , dan kun je een prijs winnen voor de mooiste foto. De foto moet dan wel op Facebook etc mogen staan. Hiervoor geef je dan automatisch toestemming.

Houdoe en tot gauw!