Jaarkaart

Hier koop je je eigen Steenuil Jaarkaart.  Voor €60 heb je een jaar lang toegang tot ons boerderijpark (m.u.v. de Camping)

EXTRA VOORDELEN VOOR nieuwe JAARKAARTHOUDERS welke ingaan vanaf 21-07-2021:
Heb je een jaarkaart?
-Ben je jarig? Kom jij als jaarkaarthouder je kinderfeestje vieren? Dan ben jij als JARIGE Abonnement-houder GRATIS :)!
-Neem jij ook graag eens een vriendje mee naar ons? Om alles trots te laten zien en om mee te spelen?  Als jaarkaarthouder krijg je voucher waarmee je 6 keer een vriendje tussen 1 en 12 jaar gratis mee kan nemen! (Per keer maximaal 1 vriendje gratis) Deze voucher is even lang geldig als je jaarkaart. Om deze Unieke vriendjes voucher in het bezit te krijgen moet je ons even mailen info@desteenuil.nl  met een foto van je jaarkaart gegevens. Dan sturen wij jullie unieke voucher toe!

Niet geldig in combinatie met lopende acties of kortingen.

Deze kaart is een jaar geldig na aankoop.  Persoonsgebonden jaarabonnementen (met pasfoto)

Bij aankoop gaat u akkoord met onze voorwaarden

*Let op deze kaarten zijn niet geldig voor/tijdens Camping verblijf, kinderfeestjes en andere arrangementen.
** Wij dienen ten alle tijden de covid'19 richtlijnen van de overheid op te volgen. Bij aankoop gaat u hiermee akkoord. Wij geven nooit cash geld terug  maar bij een noodgedwongen COVID'19 sluiting zullen wij kaart kosteloos verlengen met de sluitingsduur.
*** Ook jaarkaarthouders dienen zich vooraf te registeren en aan te melden. U reserveert dus een plekje voor u komt.  Dit kan ook aan de deur. Maar vol=vol , dit telt ook voor Jaarkaarthouders

**** Wij verstrekken de vriendjes voucher enkel en alleen bij afsluiten van de kaart, niet meer erna. Vergeet deze dus niet aan te vinken!