€4,96 per maand voor een heel jaar spelen. Jaarkaart €59.50 voor een heel jaar spelen! Ipv €9,50 per keer.

Hier koop je je eigen Steenuil Jaarkaart.  Voor €59.50 heb je een jaar lang toegang tot ons boerderijpark (m.u.v. de Camping)

Dat is €4,96 per maand voor een heel jaar spelen.

EXTRA VOORDELEN VOOR nieuwe JAARKAARTHOUDERS €59,50

Heb je een jaarkaart?
-Ben je jarig? Kom jij als jaarkaarthouder je kinderfeestje vieren? SUPER! Dan ben jij als JARIGE Abonnement-houder GRATIS :)!Je krijgt bij het afhalen van je kaart een voucher met een unieke code. Deze is geldig als jij zelf jarig bent en zelf je feestje hier viert als jarige. (let op! Dus niet als je een genodigde bent op een feestje of voor andere momenten zoals schoolreisjes of camping bezoek) 

-Neem jij ook graag eens een vriendje mee naar ons? Gezellig! Zo kun je alles trots laten zien, waar je allemaal mee kunt spelen op onze boerderij.  Als jaarkaarthouder krijg je voucher waarmee je 3 keer een vriendje tussen 1 en 12 jaar gratis mee kan nemen! (Per keer maximaal 1 vriendje gratis) Deze voucher is per kalenderjaar geldig. Dus dit jaar krijg je een voucher , ongeacht wanneer jij je jaarkaart koopt, welke geldig is TOT max einde aankoopjaar. Deze voucher krijg je als jullie de jaarkaart online kopen.  Dan maken wij manueel de vriendjesvoucher en sturen wij met de email z.s.m. naar jullie toe.

Deze vouchers zijn NIET geldig bij camping bezoek of overnachting en of het vieren van kinderfeestjes, andere aanbiedingen of producten. 

(Niet geldig in combinatie met lopende acties of kortingen.
Deze vouchers zijn niet in wisselbaar tegen contact geld)

De Jaarkaart zelf is een jaar geldig na aankoop. 
Deze is Persoonsgebonden (met pasfoto)

Bij aankoop gaat u akkoord met onze voorwaarden

*Let op deze kaarten zijn niet geldig voor/tijdens Camping verblijf, kinderfeestjes en andere arrangementen.
** Bij aankoop gaat u  akkoord met onze bedrijfsregels en huisregels. Wij geven nooit cash geld terug  maar bij een noodgedwongen COVID'19 sluiting zullen wij kaart kosteloos verlengen met de sluitingsduur.
*** Ook jaarkaarthouders dienen zich vooraf te registeren en aan te melden. U reserveert dus een plekje voor u komt.  Dit kan ook aan de deur. Maar vol=vol , dit telt ook voor Jaarkaarthouders

**** Wij verstrekken de vriendjes voucher en de kinderfeestvoucher enkel en alleen bij afsluiten van de kaart, niet meer erna. Hier zijn geen kopieën van en wij kunnen bij verlies deze NIET vervangen. Bewaar ze dus zelf goed!