Disclaimer De Steenuil

De website www.desteenuil.nl.nl ten behoeve van Doe Boerderij en Camping de Steenuil. en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom van een aan Doe Boerderij en Camping de Steenuil gelieerde vennootschap.

Toegang tot en gebruik van de website en de producten en diensten die via de website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van Doe Boerderij en Camping de Steenuil..

De inhoud van de website en andere uitingen van Doe Boerderij en Camping de Steenuil op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Doe Boerderij en Camping de Steenuil wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Doe Boerderij en Camping de Steenuil behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Doe Boerderij en Camping de Steenuil. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de website.

Wanneer Doe Boerderij en Camping de Steenuil hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

Doe Boerderij en Camping de Steenuil aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Doe Boerderij en Camping de Steenuil worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Doe Boerderij en Camping de Steenuil en/of aan Doe Boerderij en Camping de Steenuil. gelieerde vennootschappen.

April 2016 ©

Indien er naar aanleiding van deze disclaimer vragen ontstaan, neem dan contact op met:

Doe Boerderij en Camping de Steenuil
Adres: Schansstraat 3 5688NC Oirschot
Telefoon: 0499-577702
E-mail: info@desteenuil.nl

Houdoe en tot gauw!