Laagseizoenprijs is ingegaan. €6,50 per kindje

UPDATE:  Wegens een gesprongen waterleiding gaan wij open op 5-2-2022


Lees hier al onze maatregelen voor een veilig dagje uit in de binnen en buitenlucht. ( vanuit de overheid is bij ons de Coronapas is verplicht)


Kom je gezellig genieten? Koop dan vooraf je losse Dag-bezoek kaartje (kind+volw) of reserveer heel handig je jaarkaart/rittenkaart plekje online zo ben je meteen geregisterd en de gezondheidscheck is dan al gedaan.Zo ben je zeker van je plekje want vol=vol KLIK HIER OM TE RESERVEREN   
Natuurlijk kun je ook los aan de deur komen om te reserveren aan de deur! Maar vol=vol 

Open op woe-vrij-zat-zondag! Korting?: Er zijn ook afterschooltickets, 10 rittenkaarten of jaarkaarten verkrijgbaar.

HORECA: Op ons park bestel en betaal je heel handig vanaf je stoel met je telefoon je lekkers! Zo hoef nooit meer te wachten op de bediening of in een wachtrij te staan. Lukt het helemaal niet? Uiteraard helpen wij je graag of mag je even aan de kassa bestellen, maar dan kan het wel zijn dat je wat langer moet wachten. 

Leeftijd kinderen? Tussen 0 en 10 hebben bij ons een streepje voor.

Huisdieren? Op het hele terrein NIET toegestaan.

(Voor alle andere reserveringen, zoals camping, kinderfeest, schoolbezoek? klik op de knop in het menu)

OUDE JAARKAART OF 10 RITTENKAART EN NIET KUNNEN GEBRUIKEN TIJDENS DE COVID SLUITING? MAIL EVEN ZODAT WIJ HEM GRATIS VERLENGEN VOOR JULLIE! DIT DOEN WE SUPER GRAAG!

Kleinschalig, persoonlijk & van alles te doen! Bij Doe-Boerderij Park “De Steenuil” geniet u van het gezellige platteland & de Brabantse gastvrijheid. Het gras kriebelend tussen uw tenen, de kinderen een rode blos op de wangen van het spelen.
De geur van hooi & een vers, zelf geraapt, eitje aan het ontbijt! Kinderen ravotten in de binnenspeeltuin of op de boerderij en ontdekken dat een koe als huisdier toch ook erg leuk is!

Terwijl u zelf lekker kunt ontspannen, Hèhè eindelijk tijd om te genieten met het hele gezin!
Kamperen, dagje uit, lekker eten of een kinderfeestje?

Wij zorgen voor een unieke beleving!

Familie van de Schoot
Boer Wim, zoon Willem en dochter Hanne

 

Heb niet vooraf je kaartje gekocht via de site? Het kan zijn dat we vol zijn....als je vooraf even een ticket koopt weet je zeker dat we plek voor je hebben! 
Wil je graag wat meer van ons zien? Volg ons op Youtube, Facebook en Instagram voor leuke video's en verhalen en weetjes!


Houdoe en
  tot gauw!
even rondneuzen