Tickets boeken Selecteer onderin het ticket arrangement.

In de mei-vakantie zijn wij buiten eindelijk weer open,HOERA! Maar wel binnen de maatregelingen! Alleen met een geldig kaartje kun je ons bezoeken. Zonder QR kaartje geen toegang, ook niet met een jaarkaart.

- tijdblok 1: 12u-16u
incl. overal buiten spelen op de gehele boerderij & lekker genieten van eten en drinken op het terras, incl activiteit ponyrijden en voeren met de boer.

- tijdsblok 2 16:15u -18u
incl. overal buiten spelen op de gehele boerderij & lekker genieten van eten en drinken op het terras, maar GEEN activiteiten.

- tijdsblok 1 of 2 inclusief high tea, wine of beer

Wil je genieten van een high tea, wine of beer? Dan klik je hier voor

de inhoud.

- Voor 12u en na 18u is er geen toegang mogelijk i.v.m. de maatregelingen covid'19.

- Eigen eet en drinkwaren zijn niet toegestaan. U kunt bestellen met QR-code (Let op! installeer dit thuis op u telefoon, QR-code lezer en uw bank betaal app, U kunt niet aan de bar of handmatig bestellen & betalen)

- De Binnenspeeltuin is nog gesloten.Op het kaartje vind u een kado'tje voor u omdat u ons bezoekt in deze maatregel tijd. Dank!

- Is er een datum niet beschikbaar dan zijn we die dag uitverkocht.

-Er mogen maximaal 2 volwassenen aan 1 tafel zitten vanuit de regelgeving. U kunt dus maximaal voor 2 volwassenen een kaartje kopen per boeking.

-We hopen jullie gezellig te zien!

Let op! Wij kunnen geen kaartjes of reserveringen handmatig aanpassen. U dient daarom zelf goed op te letten dat u het juiste koopt