Entree prijzen en openingtijden, dag bezoek

Onze Kaartjes kunt u hier kopen 
Kinderen €9,50 per kind.

Parkeren Gratis!
Baby's tot 1 Jaar Gratis!
Gratis Wifi! 

Wij zijn een rookvrij bedrijf.
Huisdieren niet toegestaan.


10 rittenkaarten en jaarkaarten zijn i.v.m. de COVID maatregelen per 1-10-2020 niet verkrijgbaar. Om de simpele reden dat er veel minder volwassenen en kinderen komen spelen. Zonder inkomsten kunnen wij niet blijven bestaan. Wij zijn SUPER blij als u komt! En zorgen voor een fijne beleving! En,.... er is ruimte te over!


10 rittenkaarten en kortingskaarten zijn tijdens de Covidperiode niet geldig.  Daarna natuurlijk weer wel en de 10rittenkaarten worden verlengd.


Jaarkaart voor De Speelboerderij De Steenuil:

Jaarkaart Heel het jaar spelen bij ons (pas weer beschikbaar als corona voorbij is).

Persoonsgebonden jaarabonnementen (met pasfoto)
Geldig voor 1 Kind van 1 tot en met 12 jaar € 60,- per kindje
Na de Covid19 periode weer beschikbaar.
U kunt de voorwaarde vinden bij de entree.
Tijdens de openingstijden kunt u onze jaarkaart bij de entree aanschaffen.
Vergeet geen recente foto mee te nemen!

*Let op deze kaarten zijn niet geldig voor/tijdens Camping verblijf.


*WIJ HEBBEN OOK KADO-BONNEN! EN MAKEN ER EEN LEUK KADO'TJE VAN!*


Houdoe en tot gauw!
Lekker met onze dieren knuffelen!
Elke dag de boer mee helpen!
rond 16:00/16:30
Een echte Boerderij beleving!!

Kom kennismaken met Roosje de koe!

Kom kennismaken met Roosje de koe of Tommy de pony. Even knuffelen met een konijntje. Lekker stoer een rondje crossen op de skelter. Toch liever rustig in de zandbak ? Ook dat kan bij ons op “De Steenuil”.

Kinderen tot 11 jaar hebben bij ons een streepje voor. U zult merken dat ze meer dan welkom zijn. Ze kunnen naar harte lust spelen in de hooihut, op de skelters, fietsjes of speeltuin. Wij hebben veel voorzieningen, speelattributen en activiteiten speciaal voor kinderen van de basisschool.
Heerlijk spelen in de buitenlucht, een frisse neus en de wind door het haar ! Sinds 2012 hebben wij een grote binnenspeeltuin met glijbanen, speelhoeken, zandbak, horeca en nog veel meer!

Een heleboel dieren op onze boerderij staan te trappelen om door jullie verzorgd te worden. Je kunt bijvoorbeeld de kalfjes voeren, eieren rapen of de dieren gewoon even knuffelen. Regelmatig worden er ook kalfjes geboren. Het is fantastisch zo'n geboorte eens mee te maken.
Een lekker ritje op de pony?. In de speeltuin, hooihut en zandbak is het reuze gezellig en er zijn genoeg fietsjes, skelters, steppen, en loopwagentjes ! allemaal voor jullie plezier !

Je kan samen met boer Wim of boer Willem helpen met het voeren en verzorgen van onze dieren. En als jij graag wilt kun je zelfs slagen voor het enige echte boer of boerinnen diploma ! Je krijgt een echt opdrachten boekje vol met leuke verhalen en opdrachten. Vraag erna!

Dierenvraag?
Vraag Boer
Wim